Home / DOGAĐAJI / U Vlasotincu održano motivaciono predavanje o ličnom i profesionalnom razvoju žene
hotel bell

U Vlasotincu održano motivaciono predavanje o ličnom i profesionalnom razvoju žene

U galeriji Narodne biblioteke “Desanka Maksimović” juče je održano motivaciono predavanje, pre svega, namenjeno ženama.

Predavanje je bilo na temu Motivacija, lični i profesionalni rast i razvoj,a vodila ga je Mirjana Stojadinović, motivacioni govornik i trener ličnog razvoja po metodi Lujze Hej. Inače, dešavanje je organizovalo Udruženje Undergaund Fest u okviru projekta “Pokreni se”.

Po rečima Ivane Krainčanić, koja je prisutne pozdravila i upoznala ih sa projektom koji udruženje realizuje, a koji se nastavlja tokom narednog perioda, kada se očekuje organizovanje predavanja namenjeno gimnazijalcima, realizacijom radionica za žene, a tokom leta očekuje se organizovanje i koncerta.

“Ako želite da promenite život, verujte da možete, ili bar počnite da verujete. Sve promene su u nama, da budete svoji, da napravite novo okruženje, da menjate postojeće. Morate iskoračiti iz zone komfora. Veoma je važno zato postaviti ciljeve i to kako kratkoročne tako i dugoročne. Ne treba menjati svet nego svoju svest. Kada se danas osvrnem na ono šta mi se događalo u prošlosti, mogu reći da sam veoma bogata osoba. Bogata divnim iskustvom, bogata dragim ljudima koje sam susrela kroz svoj rad, obogaćena dobrotom, ljubavlju. Divno je kada imamo šta da podelimo i damo“, poručila je između ostalog Mirjana Stojadinović.

Nastup dela pevačkog ženskog društva upotpunio je ceo doživljaj, a pesma je doprinela da prisutni napuste galeriju puni pozitivne energije. Ovom prilikom Žaklina Stefanović, jedan od inicijatora formiranja pevačkog društva, podsetila je da je pevačko društvo formrano pre par godina i pozvala Vlasotinčanke da im se pridruže , poručivši da je veoma bitno da se slobodno vreme provode kvalitetno.

Projekat “Pokreni se” se realizuje pod pokroviteljstvom opštine Vlasotince.

Check Also

Trinaesti književni konkurs „Vukašin Conić” – Prijave do 1. oktobra

Porodica književnika Vukašina Conića (1935–1980), autora romana Daleki beli putevi, Pre zore; zbirke priča Ukus …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.