Početna / DOGAĐAJI / U Vlasotincu održana akcija „Uzmi i ponesi“

U Vlasotincu održana akcija „Uzmi i ponesi“

Aktiv žena Jedinstvene Srbije u Vlasotincu nastavio je sa organizovanjem humanitarnih aktivnosti. Tako je, u petak, 30. avgusta, u prostoriji stranke organizovana humanitarna akcija pod nazivom „Uzmi i ponesi“.

„Ovo je još jedna u nizu akcija prikupljanja i podele očuvane polovne garderobe. Reč je o „Uzmi i ponesi“, koju su preduzimljive članice Jedinstvene Srbije sprovele za naše sugrađane. Akcija traje već nekoliko dana, a interesovanje građana je veliko. S obzirom da je početak školske godine najviše su donirani školski kompleti, knjige, bojice, rančevi. Prostorije stranke su ispunjene i garderobom za trudnice, dečjim igračkama, bebi kompletima, dečjom obućom. Podela će biti organizovana i narednih dana, a svi kojima je ovakva vrsta pomoći neophodna mogu da dođu i izaberu ono što im je potrebno. Ljudi nam dolaze nepoverljivo jer ne mogu da veruju da još uvek postoji neko ko će im darivati od srca. Zato će ovakve akcije biti kontinuirane, a pred zimu organizovaćemo podelu zimske odeće i obuće, ćebad, jorgane“, istakla je Žaklina Stefanović, predsednica Aktiva žena Jedinstvene Srbije u Vlasotincu, dodavši da joj je drago da su se za „Uzmi i ponesi“ interesovali i meštani Crne Trave.

Ovom prilikom članice vlasotinačkog Aktiva žena su poručile: Verujemo da svako od nas može da oplemeni svoje vreme i da uz jedan mali korak učini svoj svet i svet drugih mnogo bogatijim.

Pogledaj takodje

Podeljena priznanja nazaslužnijima u Leskovcu u borbi sa COVID-om 19

U privrednoj komori Jablaničkog i Pčinjskog okruga danas je organizovana dodela priznanja najzaslužnijim privrednicima i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *