Početna / DRUŠTVO / U subotu u Leskovcu Moto skup – najavljen dolazak 500 bajkera iz 50 klubova
Dionis Restoran

U subotu u Leskovcu Moto skup – najavljen dolazak 500 bajkera iz 50 klubova

U Leskovcu će u subotu biti organizovan „Moto skup“ koji su organizatori najavili kao prvi takav događaj u gradu.

Organizator je Moto klub Leskovac , uz podršku Grada Leskovca i Turističke organizacije Leskovac, i u saradnji sa leskovačkom policijom i obezbeđenjem „Đurović“ koji će se postarati da sve protekne bez incidenata.

-Drago mi je što će konačno i Leskovac biti domaćin jedne ovakve manifestacije i hvala lokalnoj samoupravi koja je podržala organizaciju Moto skupa. Posetioci će imati prilike da vide i zaista vredne motore, jer neki od njih koštaju više od 50.000 evra. Biće ti i jedan jedinstven motor u svetu, jer je kompletno ručno izrađen – rekao je na konferenciji za medije Momčilo Mladenović, predsednik Moto kluba Leskovac.

Uz Moto skup planiran je i veći broj pratećih manifestacija, uz koncerte leskovačkog benda Snap FM i niškog Kerbera.

– Defile ćemo održati u 17 časova, a posetioci će moći da na našem skupu i vide neka od naših tradicionalnih takmičenja, kao što je što sporija vožnja, bacanju guma od motora, a neće izostati ni rok-koncert, gde će nas zabavljati leskovački bend Snap FM i niška grupa Kerber, čiji koncert kreće oko 21:30 časova – najavio je Nebojša Kocić, direktor Turističke organizacije Leskovac.

Defile bajkera kreće od Sportsko centra Dubočica, i kretaće se Vlajkovom ulicom, zatim slede ulice Radnička, Solunskih ratnika, Kralja Petra Prvog, Bulevar oslobođenja, Južnomoravskih brigada, Svetoilijska, Dr Jovana Kašikovića, Trg Crnog Marka i ponovo Vlajkovom do mesta centralnog okupljanja – SC Dubočica.

Pogledaj takodje

Leskovčanima predstavljen novi broj Leskovačkog glasnika

Na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra danas je podeljen novi broj Leskovačkog glasnika. Tim povodom …

Jedan komentar

  1. Pa šta je bilo u subotu na AMSS.Drugi moto skup,a u Nedelju će bude prvi?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *