U petak bez struje 3 ulice u Leskovcu i 6 sela

Elektrodistribucija Leskovac najavila je nove radove na elektro mreži što će dovesti do privremenog isključenja dela potrošača.

“Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u petak, 05.04.2024. u periodu:

- od 08:00 do 14:00 časova bez električne energije biti korisnici u Leskovcu na sledećim lokacijama: Nikole Skobaljića od br. 1 do br. 58, Stevana Sremca br. 3 i Učitelja Josifa br. 24 i br. 35;
- od 08:00 do 15:00 časova bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: Donja Bunuša, deo Bunuškog Čifluka i Radonjica;
- od 09:00 do 14:00 časova bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: Badince, Nomanica i Zloćudovo.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

Check Also

Benzin skuplji za dva dinara

U narednih sedam dana, od danas, 12. aprila, do 19. aprila, očekuje se povećanje cena …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *