Početna / GRADOVI / Leskovac / U Leskovcu počeo dvodnevni međunarodni plivački miting „Dubočica Open“

U Leskovcu počeo dvodnevni međunarodni plivački miting „Dubočica Open“

Na bazenu Sportsko-rekreativnog centra „Dubočica“ danas je otvoren 6. po redu plivački miting „Dubočica open“.

Kao i prethodnih godina miting je okupio brojne plivače iz Srbije i zemalja regiona, ukupno 15 ekipa i preko 400 takmičara. Ove godine miting je otvorio Andrija Atanasković, pomoćnik gradonačelnika Leskovca i kazao:

„“Plivački klub „Dubočica“ može da se pohvali izuzetno uspešnim plivačima , koji postižu rezultate na državnim i međunarodnim takmičenjima i na koje smo veoma ponosni. Grad Leskovac će uspešnim sportskim klubovima uvek biti podrška u želji da talentovani sportisti ostvaruju još zapaženije rezultate i da doprinesemo daljem razvoju sporta u našem gradu.

Na današnjem plivačkom mitingu okupili su se plivači iz Srbije, Makedonije i Bugarske, Slovačke, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine od pionira do seniora i svima im želim puno uspeha na takmičenju.“

Predsednik plivačkog kluba Dubočica, koji je glavni organizator ovog takmičenja, Nenad Stanisavljević pozdravio je veliki broj prisutnih plivača, gledalaca i sportskih radnika, zahvalio se lokalnoj samoupravi na podršci i pomoći i poželeo svim takmičarima što bolje rezultate.

Fotografije: sajt Grada Leskovca

Pogledaj takodje

Najviši rast broja zaraženih, potvrđen 131 novi slučaj – Dve nove žrtve Korona virusa, od početka epidemije preminulo 10 osoba

U Republici Srbiji je do 15 časova 28. marta 2020. godine registrovano ukupno 659 potvrđenih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *