hotel bell

U Leskovcu održan Privredni forum “Preduzmi više” i prvi Mini sajam automobila

Danas je u sali Groš plaza održan Privredni forum “Preduzmi više” u organizaciji Škole za razvoj poslovnih veština.

U sklopu ovog događaja organizovan je i Prvi mini sajam automobila na parkingu ispred hotela Leskovac. Oba dešavanja posetio je i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Prisutne je u ime gradonačelnika Cvetanovića pozdravila zamenica gradonačelnika dr Lidija Dimitrijević koja je rekla:

„Privredni forum Preduzmi više je idealno mesto za sticanje novih iskustava, razmenu informacija i dobar je deo razvoja lokalne privrede, zato što ovakvi skupovi omogućavaju preduzetnicima da predstave svoje poslovanje i unaprede ga u komunikaciji sa ostalim preduzetnicima.

Grad Leskovac je prvi u Srbiji po četvrti put dobio BFC sertifikat i time zvanično postao jedan od najprivlačnijih gradova za investitore, ostvarivši maksimalan rezultat od 100 % ispunjenosti u čak 6 od 10 kriterijuma i ukupno 96,33% ispunjenosti svih kriterijuma.“

Ivana Petković, organizator ovog skupa, na otvaranju je rekla:

„Sa željom da u gradu u kome su temelj i koren razvoja preduzetništvo ponovo pokrenemo preduzetničku energiju kreirali smo poslovnu konferenciju namenjenu svima koji žele da rade na rastu i razvoju sebe i svojih kompanija. Uspeh pripada onima koji su uvek spremni da rade, da vredno rade, da sanjaju i veruju da je uspeh moguć. Danas smo se okupili da se podsetimo koliko je lepo raditi na ličnom rastu, stvarati nove poslovne kontakte, sticati nove prijatelje, saradnike, pokrenuti neke nove poslovne poduhvate.“

Neki od panelista bili su: Evropska banka za obnovu i razvoj, Slovenački poslovni klub, Atria Grup, Infostud, Delta holding, dr Radmilo Janković….

Check Also

Kompletno uređenje i asfaltiranje ulice Milutina Smiljkovića u Donjem Stopanju

Nakon vodovodne mreže koja je izgrađena prošle, ulica Milutina Smiljković u Donjem Stopanju kompletno je …

Оставите одговор