hotel bell

U Leskovac stiglo 200 novih kontejnera, sledeće godine 3.500 kanti i nova vozila

Kompanija PWW nabavila je 200 novih kontejnera vrednih 88.800 evra čije je postavljanje po gradskim ulicama već počelo.

Tim je nastavljen proces redovnog obnavljanja opreme koja se koristi za uklanjanje i odvoz otpada iz Leskovca.

O značaju kontinuiranog ulaganja u zaštitu životne sredine u ime lokalne samouprave govorila je Jelena Miljković, koja je bila delegacije koja je danas posetila PWW a koju je predvodio predsednik Privremenog organa dr Goran Cvetanović.

„PVV je jedan od važnih činilaca održavanja higijene u Leskovcu. Pored redovnih aktivnosti svakog vikenda učestvuju u akcijama uređenja javne površine grada Leskovca sa JKP Komunalac, Odeljenjem za zaštitu životne sredine i Komunalnom policijom zahvaljujući kojima je na preko 746 lokacija, uklonjeno 8500 tona otpada.” – kazala je Jelena Miljković.

PWW očekuje isporuku 3.500 novih kanti, zapremine 120 litra početkom sledeće godine. Građani kojima je neophodna zamena starih kanti mogu da se za njihovu zamenu prijave kompaniji po ustaljenoj proceduri kao do sada. Aprila meseca iduće godine očekuje se isporuka dva nova auto-smećara, vrednost oko 300.000 evra.

Direktor Kompanije PWW u Leskovcu Srboljub Nisić je na konferenciji za medije rekao:

„Danas i juče smo dobili kontejnere koje smo najavili kao investiciju za zamenu starih na terenu. Imamo 200 kontejnera u pozadini, sa njima ćemo da poboljšamo kvalitet usluga što PVV u kontinuitetu to i radi. Prošle godine smo oko 800 kontejnera zamenili, sada imamo 200, imamo još nabavku od Nove godine, od januara meseca očekujemo 250 i isporuku još dva nova vozila. Kao što vidite, mi smo zanovili vozni park, mi imamo kamione sa euro 6 motorom, što je retko u Srbiji da nađete tako nova vozila. Radi se sve da građani budu zadovoljni našim uslugama. Mi smo tu već 15 godina i već smo se i pozicionirali na tržištu kao kvalitetna i odgovorna firma.“

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *