Home / DRUŠTVO / U hali „Partizan“ podeljeni paketići za decu iz socijalno ugroženih porodica, zaposlenih u gradskoj upravi i dve mesne zajednice
hotel bell

U hali „Partizan“ podeljeni paketići za decu iz socijalno ugroženih porodica, zaposlenih u gradskoj upravi i dve mesne zajednice

U hali „Partizan“ u Leskovcu danas je počela podela novogodišnjih paketića kao deo akcije koja postaje tradicija u ovom gradu.

Uz program koji su pripremili animatori, glumci i dečiji hor „Zvezdice“ paketiće su dobila deca iz hraniteljskih i socijalno ugroženih porodica, zatim deca zaposlenih u Gradskoj upravi kao i mališani iz mesnih zajednica „Centar“ i „Kosta Stamenković“.

Mališane i njihove roditelje pozdravio je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović i čestitao predstojeće praznike.

-Vreme novVreme novogodišnjih i božićnih praznika je vreme radosti, sreće, vreme darivanja.Period kada ispraćamo staru a dočekujemo novu godinu je uvek posvećen najbližim osobama, porodici, našoj deci. Ovo je doba godine koje asocira na zabavu, smeh i dobro raspoloženje. Na ovaj način želimo da pokažemo koliko su nam deca važna, da se zalažemo za osmeh i srećno detinjstvo baš svih mališana i da ćemo i u 2020. dati sve od sebe da odrastate što bezbrižnije i srećnijeogodišnjih i božićnih praznika je vreme radosti, sreće, vreme darivanja.Period kada ispraćamo staru a dočekujemo novu godinu je uvek posvećen najbližim osobama, porodici, našoj deci. Ovo je doba godine koje asocira na zabavu, smeh i dobro raspoloženje. Na ovaj način želimo da pokažemo koliko su nam deca važna, da se zalažemo za osmeh i srećno detinjstvo baš svih mališana i da ćemo i u 2020. dati sve od sebe da odrastate što bezbrižnije i srećnije – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Check Also

USPELI SMO – Kupljena kuća porodici Stanković iz Donje Slatine!

Humanitarna organizacija „Pokreni život“ uspela je da prikupi 12.000 evra za kupovinu kuće porodici Stanković, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *