U četvrtak bez struje jedna ulica i nekoliko sela u Vlasotincu, i 9 ulica u naselju Bobište

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji građevinskog dela TS 35/10 kV Nevit. Zbog toga će u četvrtak, 14.03.2024. u periodu od 09:00 do 16:00 časova bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: Kosovska ulica u Vlasotincu, deo Kruševice, Ravni Del, Crnatovo, Manastirište, Boljare, Jastrebac i Brezovica.

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na sistematskoj zameni brojila u naselju Bobište. Zbog toga će u četvrtak 14.03.2024. u periodu od 08:30 do 13:00 časova bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: Beogradska, Ibarska, Jablanička, Novosadska, Ohridska, Porečka, Save Đorđevića, Subotička i Nikole Đurića Pavke od br. 33 do br. 68.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni – navodi se u saopštenju ED Leskovac.

Check Also

Istraživanje otkriva da snažni motori čine automobile podložnije nesrećama

Novim vozačima obično se savetuje da kupe jeftin automobil sa malim motorom kako bi stekli …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *