Turistički potencijali Lebana na Međunarodnom sajmu turizma

Na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu Turistička organizacija opštine Lebane učestvuje sa svojom ponudom turističkih potencijala i lepota.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u pratnji ministra turizma i omladine Huseina Memića i svojih saradnika obišao je štand TOOL i upoznao se sa turističkim sadržajem na tač skrin totemu. Kako kažu iz TOOL predsednik Vučić bio je zadovoljan prezentaciom, a ostali prisutni su zainteresovani da posete naš kraj.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić naglasio je da je Srbija prošle godine bila prva destinacija u svetu po stopi rasta prihoda od stranih turista sa 79 %.

“Prošle godine smo imali dupliran broj dolazaka u odnosu na prošlih 10 godina. Svi podaci govore da smo dosta toga uradili, ali će Srbija i nastaviti da radi na tome da ponudi najbolji turistički sadržaj posetiocima, kao i da podstakne ljude da ulažu u turizam i unapređu infrastrukturu -kazao je Vučić.

Prema svim podacima Međunarodni sajam turizma u Beogradu je najveća turistička manifestacija u jugoistočnoj Evropi, na kojoj je učešće uzelo više od 400 izlagača iz preko 27 zemalja.

Check Also

Počela prijava za besplatne udžbenike

Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije nastavlja svoju podršku obrazovanju obezbeđujući besplatne udžbenike i druga nastavna …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *