Turistička organizacija Leskovac raspisala javni poziv za licitaciju za zakup prostora na Roštiljijadi

Turistička organizacija Leskovac objavila je danas javni poziv za zakup prostora za vreme održavanja Roštiljijade 2023.

Roštiljijada se ove godine organizuje u periodu od 21. do 27. avgusta o čemu je Dnevnik Juga prvi objavio ekskluzivnu informaciju.

Na osnovu Odluka Upravnog odbora Turističke organizacije grada Leskovca o organizaciji privredno-turističke manifestacije “Roštiljijada 2023” u Leskovcu br. 670/2 i 670/3 od 25.07.2023. godine i Plana lokacija na prostoru “Roštiljijade 2023” u vreme trajanja manifestacije, Turistička organizacija grada Leskovca raspisuje

O  G  L  A  S
za LICITACIJU POSLOVNOG PROSTORA I KORIŠĆENJE JAVNIH POVRŠINA ZA POSTAVLJANJE UGOSTITELJSKIH OBJEKATA U VREME 33. “ROŠTILJIJADE” OD 21.08. do 27.08.2023. GODINE

OPŠTI USLOVI

Pravo učešća na licitaciji imaju registrovane ugostiteljske radnje i preduzeća sa važećom dozvolom za rad postojeće ugostiteljske radnje ili preduzeća i moraju biti prijavljena na SEF – sistem elektronskih faktura shodno čl. 24 Zakona o elektronskom fakturisanju.

Pre licitacije obavezna je uplata kaucije od 20% od početne cene, kao garant ozbiljnosti, na podračun br. 840-451668-20  /“Depozit po osnovu licitacije za 33. “Roštiljijadu” u Leskovcu/ ili na blagajni Turističke organizacije grada Leskovca.

Obrazac za licitaciju sa dokazom o registraciji i uplati kaucije se dostavljaju u zatvorenoj koverti sa naznakom “Za licitaciju”  najkasnije na dan održavanja licitacije u prostorijama Turističke organizacije grada Leskovca u vremenu od 8 do 15 h.

Podizanje cene se ograničava na 10% od početne cene mesta.

Prva licitacija će se održati 04.08.2023. godine u Sali Skupštine Grada Leskovca sa početkom u 17 časova. Druga licitacija će se takođe održati u Sali Skupštine Grada Leskovca 14.08.2023. godine sa početkom u 17 časova.

POSEBNI USLOVI

Obaveze plaćanja izlicitiranog iznosa regulišu se ugovorom i to:

  1. 30% do dana 24.08.2023. godine
  2. ostatak do punog licitiranog iznosa najkasnije do 01.11.2023. godine

Ugovor se potpisuje odmah nakon završetka licitacije.

            Upoznavanje sa Planom lokacija i bližim uslovima korišćenja obavezno je pre početka licitacije, odnosno, podnošenja ponuda. Sve informacije mogu se dobiti u prostorijama Turističke organizacije grada Leskovca.                                                                                                 
Turistička organizacija grada Leskovca

Check Also

NAPRED, ORLOVI! Srbija može protiv Slovenije – podrži je i ti PATRIOTSKIM TIKETOM!

Srbija je favorit protiv Slovenije – iskoristi najveće kvote! Očekivano ili ne, fudbaleri Srbije poraženi …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *