hotel bell

Turistička organizacija Leskovac na Beogradskom turističkom forumu 2022.

Turistička organizacije grada Leskovca učestvovala je na Beogradskom turističkom forumu 2022, koji se 19. i 20. oktobra održao u Hali 4 Beogradskog sajma.

Organizatori ovog događaja koji je okupio najznačajnija imena u oblasti turizma našeg regiona su Turistička organizacija Beograda i Centar za razvoj turizma CERTUS.

U okviru ovogodišnjeg Foruma, koji je realizovan u saradnji sa Turističkom prizmom, pripremljeno je više panela i predavanja koja su okupiti stručnjake iz različitih oblasti turizma i organizacija iz Jugoistočne Evrope

Nebojša Kocić, v.d. direktora TOL-a aktivno je učestvovao na panelima čija je centralna tema bila „Otvoreni Balkan“, kako ga razumeti i ponuditi kao zajednički turistički proizod, ali i kako pristupiti novim izazovima i dati nova rešenja u vremenu koje dolazi.

Govornici na ovom panelu bili su: Miodrag Popović -Turistička organizacija Beograda, Ljupčo Janevski – Agencija za promociju i podršku turizma Severne Makedonije, Stjepan Primorac – Turistički Klaster Hercegovina, Aleksandar Seničić -YUTA, Marko Radić – Turistička organizacija Republike Srpske, Renata Pindžo – Foreign Investors Council, Sokol Hodža – Shkodra travel, Albanija.

Organizaciju Beogradskog turističkog foruma 2022 podržalo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Check Also

Na sednici Štaba za vanredne situacije usvojen plan rada za narednu godinu

Grad Leskovac je spreman za zimske uslove, jer je izabrano preduzeće zaduženo za zimsko održavanje …

Оставите одговор