hotel bell

Tridesetak članova „Zavetnika“ prešlo u „Dveri“ – To je samo početak, tvrde u ovoj stranci

Gradski odbor Srpskog pokreta Dveri održao je konferenciju za medije na kojoj je saopšteno da je tridesetak članova „Zavetnika“ u Leskovcu pristupilo ovoj stranci.

-Narednih dana će taj broj biti veći, ali moram da kažem da smo u razugovoru sa tim ljudima, koji je prethodio ovom činu, osetili energiju iz koje zrači rodoljublje i lokalpatriotizam. Kada čujete sa kojim žarom govore o svom gradu, ali i sa kojim žalom što on danas izgleda tako kako izgleda, nama ne preostaje ništa drugo nego da na njihovu pruženu ruku odgovorimo na isti način. Mi imamo zajednički cilj, a to je promena celokupnog sistema u Srbiji i ovom prilikom pozivam sve ljude koji veruju da prava promena ovog nakaradnog sistema dolazi od nas samih da nam se priključe – rekao je Igor Jovanović, predsednik Gradskog odbora SP Dveri na konferenciji za medije.

Novi članovi Dveri istakli su razočarenje odnosom centrale dosadašnje stranke prema njima.

-Naš, sada već bivši, Gradski odbor Zavetnika već duže vreme ne funkcioniše, nemamo nikakvu komunikaciju sa centralom, na pozive nam niko ne odgovara. Zato smo odlučili da se priključimo Dverima, jer ove ljude poznajemo dugo, oni rade odlično i smatram da su u ovom trenutku jedini na političkoj sceni Leskovca kojima se može verovati i koji zaista imaju i srca i znanja da neke stvari promene iz korena. Naš cilj je isti – slobodna Srbija, Kosovo i Metohija u sastavu Srbije, drugačiji i uređeniji Leskovac koji se neće smanjivati – naglasio je Dejan Nešić novi član SP Dveri u Leskovcu.

Čelnici leskovačkog odbora Dveri najavili su nove prelaske iz drugih stranaka.

-Već neko vreme razgovaramo sa predstavnicima nekih političkih opcija i koji su nezadovoljni radom u svojim strankama. Tu se radi o odborima i opozicionih, ali i vladajućih stranaka, a zajedničko svima njima je da su prepoznali naš trud i rad i žele da zajedno u radimo na boljitku Srbije – naglasio je Marko Mladenović.

Check Also

Ništa od revanša: “Dubočica“ nije mogla do potpunog preokreta protiv gostiju iz Prokuplja

Leskovčani su večeras, pred svojom publikom, od “Topličanina“ poraženi gotovo na identičan način kao jesenas, …

Оставите одговор