Treći Vlasina fest – Vikend dobre zabave, koji otvara sezonu na vlasotinačkom moru

Ovog vikenda u Vlasotincu se održava treći po redu Vlasina fest, manifestacija kojom se zvanično otvara kupališna sezona na vlasotinačkom moru.

Turistička organizacija je i ove godine pripremila bogat i raznovrstan program za sve uzraste ali najviše za mlade. Tako će sva tri dana kupači na Vlasini moći da uživaju u dnevnim žurkama na plaži sa didžejevima i pena partijem , a u večernjim satima organizuju se koktel parti, koncerti na letnjoj pozornici, pa će u petak nastupati Angelina, a u subotu su za dobar provod zadužene Crne Mambe. Organizuju se i kreativne i ekološke radionice za decu, strit basket, turnir u odbojci na pesku, šahovska radionica, potraga za blagom…
Ono što organizatori posebni ističu su SUP GAMES ili igre na vodi koje se odigravaju na sup daskama. Takmičenje će se održati u subotu 13.jula u 15 časova. Ekipe (do 5 osoba) se mogu prijaviti i na sam dan takmičenja. U nedelju ne smete propustiti Vlasinski spust, od 15 časova, splavarenje od Ploče do Maričkinog gde je za sve učesnike obezbeđen je besplatan ručak ali i takmičenje u pripremanju riblje čorbe.

U nedelju u večernjim časovima, po prvi put na letnjoj pozornici će se prikazivati filmovi na otvorenom. Biće prikazana dva filma u saradnji sa festivalom Slobodna zona koji organizuje projekcije festivalskih filmova širom Srbije.

“Vlasotince će ovog vikenda biti centar dobre zabave ali i rashlađivanja na ovim visokim temperaturama tako da znate gde treba da budete – srdačno pozivaju iz Turističke organizacije opštine Vlasotince.

Check Also

Vukovci leskovačkih srednjih škola vratili se sa šestodnevne nagradne ekskurzije po Srbiji

“Vukovci” leskovačkih srednjih škola vratili su se danas u Leskovac sa šestodnevne nagradne ekskurzije koju …