Treći put od početka godine “Dan otvorenih vrata” za gradjane i razgovor sa gradonačelnikom

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i njegovi saradnici danas su u neposrednom kontaktu razgovarali sa građanima o njihovim problemima, nedoumicama, predlozima i sugestijama.

Ovo je treći put od početka godine da je gradonačelnik Cvetanović organizovao dan „otvorenih vrata“, a ovog puta prijem je zatražilo 30 osoba. Građani koji su danas došli u zgradu Opštine razgovarali o različitim temama, pretežno lične prirode, kao i onim vezanim za komunalne probleme.

– Ovo je treći put ove godine da smo organizovali “Dan otvorenih vrata” za sve naše sugradjane koji žele da sa predstavnicima lokalne samouprave i republičkih organa razgovaju o svojim predlozima, sugestijama ali i problemima. Ovo lokalno rukovodstvo je uvek slušalo glas svojih sugradjana i zato smo često sa narodom i zato organizujemo ovaj dogadjaj. Razgovaramo sa našim sugradjanima da čujemo šta ih muči, da preduzmemo neke korake kako bi njihovi problemi bili rešeni ili ublaženi. Tokom prethodne tri i po godine slušajući ljude i njihove potrebe pokrenuli smo mnoge infrastrukturne radove, započeli obnovu škola, mesnih zajednica, domova kulture, zdravstvenih ambulanti. Uradili smo dosta toga ali nas upravo ovi razgovori opominju da je pred nama dosta posla pre svega kako bi mladi lakše dolazili do posla. Zato ćemo intenzivirati svoj rad na dovodjenju novih investitora, na podsticajima za mala i srednja preduzeća, na pružanju pomoći mladim ljudima koji započinju posao. Naš osnovni zadatak biće realizovanje projekata koji će omogućiti zapošljavanje naših sugradjana – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Gradonačelnik Leskovca je odgovarajući na pitanja novinara istakao zadovoljstvo činjenicom da direktori i načelnici javnih preduzeća, uprava, institucija i službi brzo i efikasno rade na rešavanju problema sa kojima se gradjani suočavaju.

Check Also

Novi trotoari na delu Bojničkog puta na izlazu iz Leskovca

Radovi na relaciji između grada Leskovca i opštine Bojnik, odnosno na državnom putu IIa reda, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *