hotel bell

Tradicionalni prijem za predstavnike medija

Mediji su, konstatovao je gradonačelnik Goran Cvetanović, ključna karika u obaveštavanju javnosti o događajima u jednom gradu, državi, pa i u čitavom svetu, i sistem informisanja se, u najvećoj meri, oslanja na medije

Stoga je na lokalnim samoupravama i državi da obezbede podršku redovnom, pravovremenom i istinitom izveštavanju, čemu je grad Leskovac veoma posvećen:

– Smatram da mediji u Leskovcu svoj posao obavljaju nesputano i verujem da je lokalna samouprava dobar partner. Trudimo se da budemo otvoreni i svima dostupni, sa ciljem da sugrađani budu što bolje informisani. Želim da vam se zahvalim što javnosti prenosite naše aktivnosti i nadam se da ćemo i ove godine nastaviti uspešnu saradanju. U 2023.-oj smo za sufinansiranje medijskih projekata opredelili 40 miliona, deset više nego lane.

Po izdvajanjima za ovu oblast, grad Leskovac je sigurno među pet prvih na lestvici, zaključio je Cvetanović:

– Dobro je da je suma za projektno finansiranje medija povećana i nadam se da će ona nešto promeniti u pogledu bolje finansijske situacije zaposlenih u ovoj oblasti. Čast mi je što stojim za ovom govornicom i uvek ću se odazvati takvim pozivima. Voleo bih da su međuljudski odnosi među kolegama bolji, rekao je Dragan Marinković, glavni i odgovorni urednik portala Rešetka.

Prijem i druženje sa novinarima, kabinet gradonačelnika tradicionalno organizuje uoči dočeka Pravoslavne nove godine.

Check Also

Na zavejanim saobraćajnicama u opštini Vlasotince intervenišu putari

Mehanizacija Preduzeća “AB kop“ raščišćava opštinske putne pravce u brdsko-planinskom delu opštine Vlasotince. Tamo je …

Оставите одговор