Home / SPORT / Teniski turnir sa nagradnim fondom od 25.000 dolara septembra u Nišu
hotel bell

Teniski turnir sa nagradnim fondom od 25.000 dolara septembra u Nišu

Teniska akademija Živković biće organizator jednog od najjačih teniskih turnira na prostoru Srbije, koji će biti održan u Nišu.

 

Predstavnici ove akademije obratili su se medijima povodom spektakla koji Nišlije očekuje u septembru.

Predsednik T.A. Živković, Nikola Živković, najavio je događaj koji će sigurno privući veliku pažnju i okupiti ljubitelje „belog sporta“:

– Dobili smo organizaciju najjačeg teniskog turnira od 25.000 dolara i on se održava septembra u TAŽ-u na Bubnju. Organizovaćemo i tradicionalni ženski turnir i juniorski međunarodni turnir. Na terenima TAŽ-a ovog leta će se igrati dva fjučersa i jedan ETA turnir.

Mladi teniseri s nestrpljenjem iščekuju takmičenja. Juniorka TAŽ-a Teodora Ristić, koja je dve godine zaredom bila državna prvakinja, kaže da se „sprema za fjučers turnir i očekuje prvo mesto na njemu“. Njen nešto stariji kolega, senior TAŽ-a Danilo Vukotić ne krije zadovoljstvo što će se pomenuti turniri održati baš u Nišu, jer, kako kaže, „ne mora baš sve da se dešava u Beogradu“.

Teniska akademija Živković danas ima desetak teniskih terena na Bubnju, a godine iskustva i vrednog rada svakako su pokazatelji da je „domaćinstvo“ na ovom prestižnom turniru povereno pravim ljudima.

S. Mirković

Check Also

Nikola Mladenović najbolji karate borac u svojoj kategoriji u Srbiji

Reprezentativac Srbije u GKF Federaciji i takmičar karate kluba “Jablanica”, Nikola Mladenović iz Medveđe, doneo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *