Početna / DRUŠTVO / Talentovana deca iz Medveđe predstavljaće Bugarsku na takmičenju “Srbija u ritmu Evrope 2020”
Bilbordi

Talentovana deca iz Medveđe predstavljaće Bugarsku na takmičenju “Srbija u ritmu Evrope 2020”

U sali Kulturnog centra opštine Medveđe održana je prva proba sa decom koja su januara meseca prošla na audiciji za talentovane pevače i plesače.

Opštini Medveđa je dodeljena pesma – If Love Was A Crime (Ako je ljubav zločin) koju je na Evroviziji 2016. godine izvela Poli Genova, pevačica iz Bugarske. Odabranu decu narednih par meseci čeka naporan rad sa profesionalnim timom iz produkcije.

Na takmičenju koje će se juna meseca održati u Vranju, mladi talenti iz 24 grada među kojima je i opština Medveđa – predstavljaće 24 evropske zemlje, uključujući Izrael i Australiju a ocenjivaće ih žiri iz svih gradova kao i publika putem SMS poruka. Prema propozicijama takmičenja, s obzirom da je Vranje prošlogodišnji pobednik, tim iz tog grada predstavljaće Srbiju i izvodiće numeru na maternjem jeziku.

Ovo je takmičenje koje iz godine u godinu raste i na kojem mladi imaju priliku da pokažu svoje talente. Sa izabranim predstavnicima u narednom periodu radiće stručnjaci iz produkcije programa, a kao nagradu pobednici dobijaju putovanje u zemlju koju su predstavljali.

Finale programa Srbija u ritmu Evrope prenosiće TV Prva.

Pogledaj takodje

ON LINE sa državnim vrhom: Leskovac spreman za masovnu vakcinaciju, do sada vakcinisana 552 lica, stiglo 2.469 kineskih vakcina

Danas je u palati Srbije održana sednica državnog vrha sa operativnim timom za vakcinaciju kojom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *