hotel bell

Sutra u Leskovcu Sajam zapošljavanja

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu organizuje sutra, u 11 sati, sajam zapošljavanja, u holu Leskovačkog kulturnog centra.

 

Na prvom ovogodišnjem sajmu, učešće je najavilo 16 poslodavaca iz oblasti tekstilstva, prehrambene i prerađivačke industrije, građevinarstva, ugostiteljstva, trgovine i osiguranja. Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem oko 150 lica različitih profila zanimanja: šivača, konfekcionara, krojača, tapetara, mehaničara tekstilnih mašina, konobara, kuvara, šankera, agenata prodaje osiguranja i turističkih aranžmana, građevinskih i radnika za rad u proizvodnji.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe, građani i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV).

Sajam zapošljavanja će otvoriti dr Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca.

Check Also

Dizel i benzin od danas skuplji za po jedan dinar

Litar evrodizela će danas od 15 sati do sledećeg petka u isto vreme koštati 206 …

2 comments

  1. da li mogu da se prijavljuju i ljudi koji nisu zite3lji leskovca?

  2. Mislim da morate da budete na nacionalnoj službi za zapošljavanja Leskovac prijavljeni ili da vam tamo na licu mesta daju uput i informišu vas.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *