hotel bell

Sutra u Leskovcu Sajam zapošljavanja

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu organizuje sutra, u 11 sati, sajam zapošljavanja, u holu Leskovačkog kulturnog centra.

 

Na prvom ovogodišnjem sajmu, učešće je najavilo 16 poslodavaca iz oblasti tekstilstva, prehrambene i prerađivačke industrije, građevinarstva, ugostiteljstva, trgovine i osiguranja. Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem oko 150 lica različitih profila zanimanja: šivača, konfekcionara, krojača, tapetara, mehaničara tekstilnih mašina, konobara, kuvara, šankera, agenata prodaje osiguranja i turističkih aranžmana, građevinskih i radnika za rad u proizvodnji.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe, građani i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV).

Sajam zapošljavanja će otvoriti dr Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca.

Check Also

”Vinarska podrumi” po treći put na tržištu, po 60 posto manjoj početnoj ceni

Predmet prodaje su poljoprivredno zemljište i deo opreme, a početna cena je, u odnosu na …

2 comments

  1. da li mogu da se prijavljuju i ljudi koji nisu zite3lji leskovca?

  2. Mislim da morate da budete na nacionalnoj službi za zapošljavanja Leskovac prijavljeni ili da vam tamo na licu mesta daju uput i informišu vas.

Оставите одговор