Početna / DOGAĐAJI / Sutra u Leskovcu 34. Sajam zapošljavanja

Sutra u Leskovcu 34. Sajam zapošljavanja

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu organizuje 34. sajam zapošljavanja, u utorak, 15. oktobra 2019. godine, u 11.00 sati, u holu Kulturnog centra u Leskovcu, ul. Bulevar oslobođenja br.101.

Na drugom ovogodišnjem sajamu zapošljavanja učešće je najavio 21 poslodavac iz oblasti tekstilstva, prehrambene i prerađivačke industrije, trgovine, elektroindustrije, bankarstva i osiguranja. Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem oko 300 lica različitih profila zanimanja: dipl.ekonomisti, tekstilni i prehrambeni inženjeri, grafički dizajneri, šivači, automehaničari, elektrotehničari, elektroinstalateri, električari, lica mašinse struke sa poznavanjem rada na CNC mašinama, operateri, magacioneri, ugostiteljski radnici, tkači, pakeri, vozači, viljuškaristi, prodavci, agenti prodaje osiguranja i radnici za rad u proizvodnji.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV).

Sajam će otvoriti predstavnik lokalne samouprave.

Pogledaj takodje

Savet za prosvetu GO SNS Leskovac: Radom protiv praznih priča – borićemo se za svako radno mesto u prosveti

Savet za prosvetu Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac održao je danas konferenciju za medije …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *