hotel bell

Sutra u hali sportova premijera filma „Toma“ – Pred Leskovačkom publikom Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović

U Sportsko rekrativnom centru „Dubočica“ sutra u 20 časova biće upriličena premijera filma „Toma“ o poznatom leskovačkom boemu Tomi Zdravkoviću.

Kako najavljuju iz organizacije Grada Leskovca i TOL-a, sve je spremno za sutrašnji spktakl i za ovaj važan događaj kako za Leskovac tako i za Leskovčane.

„Sutra će se pred našim sugrađanima pokloniti i Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović, a Leskovčani će imati priliku da premijerno pogledaju film o Tomi Zdravkoviću. Za ovaj događaj opredeljena su sredstva u iznosu od 1.8 miliona dinara, a naše sugrađane očekujue i 1.000 besplatnih karata za premijeru. Apelovao bih da svi zainteresovani građani dodju bar sat ranije kako bi organizacija protekla u najboljem redu. Svim posetiocima na poklon će biti uručena knjiga „Toma Zdravković – 68 neispričanih priča – kazao je direktor TOL-a Nebojša Kocić.

Inače sutra se obeležava tri decenije od smrti Tome Zdravkovića, a ovim povodom rukovodstvo grada na čelu sa gradonačelnikom Leskovca će u Beogradu na grob ovog boema položiti cveće.

Posle ove premijere na bioskopskom repertoaru film „Toma “ naći će se u bioskopu Leskovačkog kulturnog centra od petka 1. oktobra do srede 6. oktobra.

Check Also

Ništa od revanša: “Dubočica“ nije mogla do potpunog preokreta protiv gostiju iz Prokuplja

Leskovčani su večeras, pred svojom publikom, od “Topličanina“ poraženi gotovo na identičan način kao jesenas, …

One comment

Оставите одговор