Home / GRADOVI / Leskovac / STOJANOVIĆ: Niko nam neće pokloniti 20 miliona evra, to su pare građana Leskovca
hotel bell

STOJANOVIĆ: Niko nam neće pokloniti 20 miliona evra, to su pare građana Leskovca

Leskovačke demokrate istakle su na danas održanoj konferenciji za medije da u gradu postoje brojni problemi o kojima se ćuti.

Konferencija je započeta minutom ćutanja kao počast preminulom članu ove stranke Srđanu Đokiću.

-Izgubili smo velikog borca za demokratiju, jednog od osnivača DS-a u Leskovcu. Đokić je u dva mandata bio odbornik u skupštini Leskovca, u periodu od 1996-2003. O njemu mogu reći samo reči hvale i to da će on uvek biti deo Demokratske stranke – kazao je predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Ivan Stojanović.

Odbornik u Skupštini grada Leskovca Saša Srojanović rekao je da najavljena uplata 20 miliona evra Leskovcu nije nikakav poklon.

-To je samo deo para koji je otet Leskovčanima kroz smanjenje penzija i plata u javnom sektoru, kroz novouvedene naprednjačke harače u vidu poreza na imovinu i poreze za poljoprivredno zemljište, kroz smanjenje subvencija za poljoprivredu i prekomerno oporezivanje preko cena energenata, kroz sve novouvedene namete koja je nesposobna naprednjačka vlast uvela za građane Leskovca. Ta sredstva su najavljena kao pomoć, a zna se da se pomoć daje onome kome je pomoć potrebna. Ne mislim da je Leskovcu pomoć potrebna i Leskovčani treba da znaju da tih 20 miliona ne dolazi njima, nego funkcionerima SNS-a da bi pokrili sve gluposti, greške i zloupotrebe vlasti u prethodnih šest godina – naglasio je Saša Stojanović, odbornik i potpredsednik GO DS Leskovac.

Check Also

U petak bez struje 9 ulica u Leskovcu

I u petak će ekipe leskovačke Elektrodistribucije obavljati radove na reviziji Travostanica. „Obaveštavaju se korisnici …

Оставите одговор