Stojanović: Glas za koaliciju oko DS jedini siguran glas protiv SNS

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Koalicija okupljena oko Demokratske stranke održala je završnu konferenciju za medije i pozvala gradjane da u nedelju izadju na izbore.

 

Lideri Koalicije ”Za pravedni Leskovac”, na čelu sa kandidatom za gradonačelnika, Sašom Stojanovićem, održali su danas završenu konferenciju za novinare, pozivajući još jednom glasače da 24. aprila, zaokruže broj 6 na listiću za lokalne, odnosno broj 2 na listiću za republičke izbore.

– Zaokruživanjem pomenutih brojeva dajete šansu časnim i pristojnim ljudima, to je podrška svim demokratskim idejama za koje smo se godinama zalagali i to ćemo činiti i ubuduće. Time ćete dati jedini pravi glas protiv SNS-a i njegove razarajuće politike i podrška pravim vrednostima i tekovinama demokratije, rekao je Stojanović i pozvao građane da u nedelju izađu u što većem broju na izbore.

Zahvaljujući se medijima koji su u toku kampanje pratili sve aktivnosti Koalicije i koalicionim partnerima što su u Demokratskoj stranci prepoznali snagu za promene, kandidat za poslanika, Živojin Stanković je naglasio da je, u poslednje dve i po decenije, ovo najteža izborna kampanja u kojoj je učestvovao:

– Ne pamtim da je, od 199o. kada sam ušao u politku, ijedna kamapanja protekla u težim uslovima i nikada nijedna stranka nije imala toliku prednost u odnosu na sve ostale. Razgovarajući sa građanima, čuo sam priče o pritiscima, pretnjama i ucenama, koje nisu zabeležene ni u vreme vladavine Slobodana Miloševića. Kod ljudi vlada ogroman strah, jer su ovoj vrsti ”torture” bili izloženi i zaposleni u javnom sektoru, kojima se pretilo gubitkom radnog mesta ukoliko ne glasaju za SNS. Zašto građani treba da glasaju za Demokratsku stranku?, zapitao se Stanković, i odmah odgovorio da su razlozi za takvu odluku vidljivi i opipljivi.

Iza nas su ostale stotine kilometara asfaltiranih puteva, 4.ooo radnih mesta, izgrađene škole, apoteke i ambulante. Mi jedini imamo program onoga što ćemo raditi ako pobedimo i odličnu listu koja to garantuje. Ono po čemu se još razlikujemo, a svakodnevnim ”prepucavanjem” i prozivanjem DS-a, Srpska napredna stranka to i potvrđuje, mi jedini nećemo nikada u koaliciju sa ”naprednjacima”.

Ako ne znaju za koga da glasaju, građani treba da pogledaju u svoj prazan novčanik ili prazan frižider, poručio je Stanković budućim glasačima.

Završnoj konferenciji prisustvovali su još i Dejan Mitić, lider Reformističke stranke, Goran Stojanović, ispred Lige za jug i Ivica Nešić, predsednik Gradskog odbora Narodnog pokreta Srbije

S. Stojiljković

Check Also

Leskovčanima predstavljen novi broj SNS Informator: Aktuelnosti iz političkog života Leskovca i Srbije

Na gradskom trgu danas je promovisan novi broj stranačkog glasila, SNS Informator, koje je predstavljeno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *