Početna / DRUŠTVO / Stigli rezultati 1.300 testova: Potvrđeno 35 novh slučajeva Korona virusa u Leskovcu, od toga 25 zaposlenih u „Yuri“

Stigli rezultati 1.300 testova: Potvrđeno 35 novh slučajeva Korona virusa u Leskovcu, od toga 25 zaposlenih u „Yuri“

Prvi rezultati testiranja zaposlenih u Yuri su stigli, a prema rečim agradonačelnik Leskovca dr Gorana Cvetanovića daju povod za optimizam kada je u pitanju epidemiološka situacija.

Prvi čovek Leskovca je u izjavi za RTS komentarisao rezultate.

-Stigli su nam rezultati za oko 1.300 testova koji uključuju i većinu testiranih u Juri. Ukupno je potvrđeno 35 novih slučajeva Korona virusa, od toga 25 u Juri. To je procenat od oko 2.8 odsto što je najniži procenat od kako postoji Covid oboljenje u našem gradu. Na osnovu ovih rezultata nadam se da će biti još bolji. Danas će biti testirano još oko 700 radnika, od toga 35o koji su ranije bili testirani i oko 300 do 400 onih koji u petak nisu došli na zakazano testiranje. Sačekaćemo i te rezultate, ali ja sam optimista. Ipak ćemo da sačekamo sve rezultate kako bismo dali konačnu ocenu, da budemo strpljivi – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Kompletnu izjavu gradonačelnika Leskovca možete pogledati na snimku RTS-a.

Danas će biti testirani radnici koji su ranije, prilikom pojave prvog većeg broja zaraženih početkom maja bili testirani, ali i testovi za ona radnike (između 300 i 400) koji u petak nisu bili na testiranju.

Pogledaj takodje

POKRENI ŽIVOT: Ogrevno drvo za dve romske porodice iz Leskovca

Kako su nam stigli hladni dani Humanitarna organizacija „Pokreni život“ iz Leskovca donirala je dvema …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *