hotel bell

SRPSKI POKRET DVERI: U subotu u Leskovcu „Porodična šetnja“

Srpski pokret Dveri organizovaće u subotu u Leskovcu „Porodičnu šetnju“ kao podršku porodici čiji se smisao i značaj, kako tvrde u ovoj političkoj stranci, globalističkom politikom sve više umanjuje.

– Ovaj skup je uvod u manifestaciju koju ćemo održati 15. maja, na Svetski dan porodice. Mogućnost da se rešavanjem problema u porodicama koje iz zdravstvenih razloga nemaju dece, nekom je palo na pamet da to može da bude unosan posao. Veštačkom oplodnjom se došlo do mogućnosti da i oni koji ne mogu dobiju decu. Ali, ako dođete u poziciju da nekoga dovedete do ruba egzistencije i ponudite mu, da ako bude voljan, u svoje telo unese embrion, rodi dete i kasnije ga da ili proda, dolazimo do košenja određenih moralnih vrednosti koje ne idu u prilog onome što definišemo kao mogućnost pomoći ljudima. Dolazimo da do situacije da i homoseksualci mogu da dobiju ili usvoje dete. U tom sistemu, gde je profit ključ svega i sve se zasniva na profitu, a ne na čoveku kao nosiocu društvenog blagostanja, dolazimo do niza nedoumica današnjeg civilizovanog sveta. Do pre par godina je ta populacija smatrana da ima zdravstveni problem sa aspekta zdravstvene nauke i emancipacijom sloboda, a sada imamo njihov pokušaj da institucionalno, kroz sistem, se izjednače njihova prava. Pred nama je sada na usvajanju zakon o istopolniom brakovima, a sledeći korak će biti usvajanje dece od strane istopolnih porodica – rekao je na na konferenciji za medije u Leskovcu član Predsedništva Dveri Predrag Mitrović.

Gradski odbor Dveri pozvao je građane da u subotu u podne izađu u „Porodičnu šetnju“ na Širokoj čaršiji u centru Leskovca.

Check Also

Treće mesto za Tanju Antić u disciplini sportskog hodanja

Ovog vikenda 28/29 januara 2023. god u Beogradu je održano Prvenstvo Srbije u dvorani za …

Оставите одговор