hotel bell

Srpska narodna partija na lokalnim izborima u koaliciji sa SNS

Gradski odbor Srpske narodne partije doneo je jednoglasnu odluku da na lokalne izbore u Leskovcu izadje u koalicji sa Srpskom naprednom strankom.

Predsednik Gradskog odbora Srpske narodne partije u Leskovcu Aleksandar Pejčić obrazložio je na konferenciji za medije odluku SNP da na izbore izadje na listi “Aleksandar Vučić – Srbija pobedjuje”.

– SNP ni u jednom momentu neće odstupiti od svojih programskih načela i od svojih započetih akcija, ali smatramo da naš politički program možemo jedino sprovesti ako smo zastupljeni u državnim institucijama -rekao je Pejčić i dodao da SNP nastavlja sa prikupljanjem 100.000 potpisa za peticiju NE U NATO.

– Podsećamo da je SNP jedina u parlamentu glasala protiv nedavno usvojenog sporazuma između Srbije i NATO i insistirala da se svim pripadnicima Ruske misije u Nišu obezbedi diplomacki imunitet, kao što je to pomenuti sporazum obezbedio pripadnicima NATO pakta – istakao je Pejčić.

Prikupljene potpise SNP predaće Skupštini Srbije, koja će imati obavezu da raspiše referendum, kako bi se građani Srbije izjasnili da li su za NATO savez ili ne.
Iskazanu volju građana na referendumu će poštovati SNP – poručio je Aleksandar Pejčić.

Predizborni kao i postizborni principi biće očuvanje vojne neutralnosti Srbije, jačanje ekonomskih i političkih odnosa Srbije i Rusije, borba za očuvanje KiM, podrška suverenitetu Republike Srpske, zaključio je Pejčić.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *