Početna / DOGAĐAJI / Sređuje se teren za rukomet na pesku u SRC-u: Za vikend Leskovac domaćin Međunarodnog rukometnog turnira

Sređuje se teren za rukomet na pesku u SRC-u: Za vikend Leskovac domaćin Međunarodnog rukometnog turnira

U Sportsko rekreativnom centru „Dubočica“ danas su počeli radovi na uređenju terena za predstojeći turnir u rukometu koji će se održati u subotu 10. avgusta od 9 časova na otvorenom terenu SRC-a.

Tim povodom član kabineta gradonačelnika Leskovca, Andrija Atanasković istakao je da se rukomet u Leskovac vratio na velika vrata, da je Leskovac bio domaćin rukometnoj kadetskoj reperezentaciji Srbije i Egipta i da će ovog vikenda naš grad biti domaćin Međunarodnog rukometnog turnira.

„I ovu nedelju nastavljamo u duhu rukometa. Za vikend nas očekuje Međunarodni rukometni turnir. Upravo danas smo krenuli sa pripremom terena za predstojeće takmičenje. Planirano je proširenje, produženje terena, nasipanje peskom, valjajnje, uređenje platoa ispred hale i sređivanje parkinga – istakao je Atanasković izrazivši veliku zahvalnost firmi „Bagdala“ koja izvodi ove radove čija je vrednost 350.000 dinara.

Na Međunarodnom rukometnom turniru koji će se ove subote održati u našem gradu učestvovaće ekipe iz Srbije, Bugarske i Slovačke.

Pogledaj takodje

Preventivni lekarski pregledi u 8 sela

Akcija besplatnih preventivnih lekarskih pregleda danas je nastavljena u 8 sela. U organizaciji Grada Leskovca, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *