SPS predao listu za lokalne izbore u Leskovcu

Socijalistička partija Srbije samostalno će izaći na izbore za odbornike Skupštine grada Leskovca, izjavio je kpredsednik Gradskog odbora Alekdandar Djurović.

Leskovački socijalisti su, kako kažu, za jedan priupili 2.536 potpisa birača i predali Gradskoj izbornoj komisiji kompletnu listu kandidata na kojoj su zastupljeni ljudi svih struktura, od radnika i seljaka do doktora nauka.

-Socijalistička partija Srbije je veoma dobra i kvalitetna partija koja postoji na političkoj sceni već 26 godina. Bili smo u više navrata u vlasti, pokazali smo se kao dobri koaliciioni partneri ali i kao nosioci vlasti do 2000. godine. Zalažemo se za jednakost svih, besplatno školovanje i besplatnu zdravstvenu zaštitu i besplatno visoko školsko obrazovanje. Borićemo se za zapošljavanje mladih, otvaranje malih i srednjih preduzeća, za nove investicije i ulaganje u poljoprivrednu proizvodnju. Očekujem mnogo bolji izborni rezultat nego na prethodnim izborima kada smo nastupali sa koalicionim partnerima – izjavio je prilikom predaje liste predsednik Gradskog odbora i prvi na listi odborničkih kandidata Aleksandar Djurović.

Na prvih pet mesta na listi SPS Ivica Dačić nalaze se Aleksandar Djurović, Žikica Nestorović, Sladjana Mkadenović, Dušan Cvetković – Lešnjak i dr Zoran Milošević. Na listi se nalazi 26 žena.

Check Also

Rukovodstvo Leskovca odgovara: Poboljšanje životnog standarda građana je multidimenzionalni zadatak

Na saopštenje Grupe građana Svi za jednog, jedan za sve saopštenjem i odgovorom je reagovao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *