Home / Opštine / Medvedja / SPORTSKA NAGRADA MEDVEĐE: Nikola Mladenović najbolji sportista u 2019.godini
hotel bell

SPORTSKA NAGRADA MEDVEĐE: Nikola Mladenović najbolji sportista u 2019.godini

Na sednici Skupštine Sportskog saveza opštine Medveđa dodeljene su nagrade za najbolje pojedince i klubove u sportu, na teritoriji opštine Medveđa u 2019. godini.

Svečana sednica održana je u sali Skupštine opštine Medveđa, na kojoj su prisustvovali predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić, zamenik predsednika Goran Ivanović i član Opštinskog veća zadužen za sport, Dragan Kulić.

Komisija za dodelu nagrada i priznanja Sportskog saveza odlučila je da ove godine dodeli priznanje za životno delo Draganu Andrejeviću Maroletu (posthumno), za najuspešniju sportsku organizaciju proglašen je šahovski klub “Gornja Jablanica”, dok je priznanje sportista godine pripalo Nikoli Mladenoviću.

Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić je ovom prilikom istakao da opština Medveđa izuzetnu pažnju posvećuje sportu i fizičkoj aktivnosti mladih, što dokazuje ulaganjem u sportske klubove i sportsku infrastrukturu, odnosno izgradnjom i unapređenjem zone sporta.

„Sportisti cene taj trud i vraćaju nam tako što sa takmičenja donose odličja, i to je svima nama na ponos” zaključio je Arsić.

Check Also

Još 12 medalja sa „Trofeja Beograda“ za leskovačke delfine

Minulog vikenda u Beogradu je održan međunarodni miting „Trofej Beograda“ na kome su nastupila 39 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *