Početna / DRUŠTVO / Societe Generale banka nagradila najbolje osnovce na likovnom i literarnom konkursu

Societe Generale banka nagradila najbolje osnovce na likovnom i literarnom konkursu

Banka Societe Generale Srbija je juče pokazala svoju društvenu odgovornost podržavajući još jednu aktivnost vlasotinačkih osnovaca.

Ova banka je u saradnji sa Home centrom Vera nagradila učenike osnovnih škola “8. oktobar“ i „Siniša Janić“ koji su pobedili na literarnom i likovnom konkursu na temu „Vlasotince – vino i grožđe“. Za svoje angažovanje lap top računarom nagrađena je OŠ „8. oktobar“.

Pozdravljajući đake i njihove nastavnike Nevenka Knežević, menadžer ekspozitura Societe Generale banke u Leskovcu, Vlasotincu i Lebanu je istakla da ova banka podržava mnoge aktivnosti učenika u osnovnim i srednjim školama, ali i uspešne studente na fakultetima.


„Stalno smo prisutni u ustanovama obrazovanja, trudimo se da podržavamo njihove aktivnosti, da pre svega nagrađujemo decu, ali i škole kao organizatore određenih aktivnosti. Mi odgovorno ulažemo u decu, u njihovo obrazovanje i budućnost. Drago mi je što nastavljamo višegodišnju saradnju sa vlasotinačkim osnovnim školama. Pored toga, ovakvim aktivnostima podstičemo takmičarski duh kod najmlađih“, istakla je Nevenka Knežević.

Goste je pozdravila Svetlana Kocić, direktorka Osnovne škole „8. oktobar“ . Ona je ovom prilikom Societe Generale banci i Home centru Vera uručila zahvalnice za dugogodišnju i uspešnu saradnju.
Prvu nagradu na literarnom konkursu osvojio je Vasilije Todorović, učenik 3/3 razreda, OŠ „8. oktobar, drugu Hristina Jović 4/2 , OŠ „Siniša Janić“, a treće mesto zauzeo je Aleksandar Kocić 3/2 iz škole „8. oktobar“.

Na likovnom konkursu prvo mesto pripalo je Nedi Šakić 2/2 iz škole „Siniša Janić“, drugo Tamari Spasić 1/1 iz OŠ „8. oktobar“, a treće Nikoli Kocanoviću 1/1 iz škole „Siniša Janić“.

Za prijatelje iz banke Socitete Generale i Home centra Vera đaci su prirerili program sa igrokazom, dijalogom na dijalektu i akrobatskom tačkom, sa kojom su prošle godine predstavljali školu na Festivalu dramske minijature u Leskovcu.

Izvor KC Vlasotince

Pogledaj takodje

Od sledeće školske godine na snazi novi pravilnik o ocenjivanju đaka

Novi pravilnik o ocenjivanju počeće da se primenjuje od sledeće školske godine a njime se …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *