SNS prva predala listu za lokalne izbore u Leskovcu

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Lista “Aleksandar Vučić – Za našu decu” naći će se pod brojem 1 na glasačkom listiću.

Srpska napredna stranka prva je večeras predala listu za lokalne izbore u Leskovcu sa 2.669 overenih potpisa građana. Na listi se prema rečima gradonačelnika Leskovca i nosioca liste Gorana Cvetanović nalazi 45 odsto žena, a čak 45 od 75 kandidata do sada nisu bili odbornici i nisu se nalazili na funkcijama.

-To je čak 60% novih imena na listi koja predstavnja idealan spoj iskustva i mladosti, mudrosti i novih ideja i to je idealna kombinacija za naš cilj. Za razvoj, ekonomsko osnaživanje, uzdizanje društva, grada i zemlje. Procenat od 60% novih, uglavnom mladih lica, pokazuje da Srpska napredna stranka veruje u mlade i pruža im podršku kao što to radi i grad Leskovac. Srpska napredna stranka i njeni koalicioni partneri će Leskovac i čitavu Srbiju nastaviti da vode putem reformi, rasta životnog standarda i boljeg života. Do sada smo svim urađenim ucrtali put sigurnosti i zbog toga ne strahujemo od onoga što je ispred nas – rekao je predsednik Gradskog odbora SNS i prvi na listi “Aleksandar Vučić – Za našu decu” Goran Cvetanović i pozvao građane da 26. aprila izađu na izbore .

Više od hiljadu članova i simpatizera prethodno je od prostorija SNS došlo do zgrade Skupštine grada zajedno sa odborničkim kandidatima na predaju liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” za lokalne izbore u Leskovcu.

Check Also

Conić: Nije istina da slike iz Kulturnog centra nestaju, ako neko ima drugačiju informaciju neka nam se obrati

Na današnjoj konferenciji za medije, Leskovački kulturni centar (LKC) oštro je demantovao informacije koje su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *