Home / GRADOVI / Leskovac / SNS odgovorio SDS-u: Da li je promena stranke dovoljna za oslobadjanje od odgovornosti ?
hotel bell

SNS odgovorio SDS-u: Da li je promena stranke dovoljna za oslobadjanje od odgovornosti ?

Saopštenje za javnost Srpske napredne stranke povodom konferencije za novinare Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke Leskovac.

 

Pitamo SDS, zbog čega celokupan problem u vezi sa izgradnjom zgrade u Vlajkovoj ulici prebacuju na Srpsku naprednu stranku, kada svi znamo da je veliki broj članova Socijaldemokratske stranke bio deo Gradskog odbora DS-a, za vreme čijeg upravljanja gradom je izvođenje radova na izgradnji povereno firmi „Energosistem Čogurić“ DOO iz Leskovca.

Da li je bilo nezakonitih radnji u postupku izgradnje stambenog objekta u ulici Vlajkovoj u Leskovcu, možda najbolje govori nepravosnažna (prvostepena) presuda Višeg suda u Leskovcu kojom je bivši gradonačelnik Leskovca proglašen krivim zato što je privrednom društvu “Energosistem Čogurić“ DOO iz Leskovca pribavio korist u vidu isplate avansa od 20.886.000 dinara, iako prema Ugovoru o izgradnji stambenog objekta u ulicu Vlajkovoj, nisu postojali uslovi za to.

Podsećamo da je istražni postupak pokrenut upravo na inicijativu sadašnje vlasti.

Povodom današnjih prozivki, pitamo članove SDS-a, da li misle da je promena stranke dovoljna za oslobađanje od odgovornosti i izražavamo žaljenje zbog toga što misle da su građani Leskovca kratkog pamćenja.

Ovim je SDS pokazao da prednjači u dodvoravanju narodu zarad vlasti, iako su Boris Tadić i njegova „stara-nova Demokratska stranka“ apsolutni rekorderi po broju otpuštenih radnika, jer je više od pola miliona ljudi ostalo bez posla zbog njihove politike, a rekorderi su i po hiljadama zatvorenih firmi i uništenih privrednih giganata.

Ekonomske brojke jasno govore da je Srbija, pod rukovodstvom Aleksandra Vučića i SNS-a, sprečila bankrotstvo i opštu ekonomsku katastrofu, a zahvaljujući ekonomskim reformama penzioneri danas redovno primaju penzije, koje ne kasne ni dan.

Check Also

Na gradskom trgu žurka za male maturante! Cvetanović poručio: Vredno radite, a mi ćemo obezbediti da vas sunce najlepše greje

Na gradskom trgu u Leskovcu, lokalna samouprava organizovala je žurku za male maturante a ovom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.