Home / POLITIKA / SNS NA BRESTOVAČKOM JEZERU Predsednik Vučić otvara Roštilijadu
hotel bell

SNS NA BRESTOVAČKOM JEZERU Predsednik Vučić otvara Roštilijadu

Predsednik Srbije Aleksnadar Vučić otvoriće u ponedeljak tradcionalnu, 28. po redu leskovačku Roštilijadu – izjavio je na Brestovačkom jezeru predsednik Gradskog odbora SNS Goran Cvetanović.

 

Na Brestovačkom jezeru danas je organizovano druženje omladine Srpske napredne stranke.Stotinak omladinaca i simpatizera na čelu sa predsednikom Gradskog odbora SNS Goranom Cvetanovićem, uživalo je u prirodnim lepotama Brestovačkog jezera.

Kao i svako druzenje koje je do sada organizovano i ovo je proteklo u znaku dobre zabave a ujedno je poslednja letnja aktivnost koju je ova stranka organizovala za ovu sezonu.

– Brestovčani su uvek bili dobri domaćini i izuzetno mi je drago što smo se danas okupili upravo na ovom mestu, da se družimo i da upoznamo lepote Jablabičkog kraja. Lepota prirode i ambijent je nešto što će sigurno da oplemeni današnji dan svih nas a i sam sam siguran da ćete mimo ovoga naći ponovo vreme da posetitie ovaj divan kraj. Najveća snaga naše stranke su ljudi okupljeni oko iste želje da Srbija ide napred, da bude moderna i savremena. Mi se zalažemo za sve ljude, različitih profila i trudimo se da im u ovom letnjem periodu ulepšamo svakodnevnicu i da im na taj naćon izrazimo zahvalnost što su tu uz nas i što prepoznaju prave vrednosti – rekao je gradonačelnik Cvetanović.

Kako je ovo druzenje prvi put organizovano ove godine a naisšo ja na veliko interesovanje Goran Cvetanović je izrazio nadu da će postati tradicija koja će se negovati iz godine u godinu.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je pozvao sve okupljene i sve stanovnike Leskovca, Bojnika i čitavog Jablaničkog okruga na Roštiljijadu na čijem će otvaranju biti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ina Dendić

 

Check Also

Nenad Zdravković: Socijalne karte su neophodnost i pokrenućemo njihovu izradu čim dođemo na vlast

Pokretanje postupka izrade socijalnih karti po hitnom postupku, biće jedan od prioritetnih zadataka Grupe građana …

Оставите одговор