hotel bell

SNP pozvao gradjane na miting u subotu: Samo sa Rusijom Srbija pobedjuje

Srpska narodna partija ne odstupa ni za pedalj od svojih programskih ciljeva – kaže Aleksandar Pejčić, predsednik leskovačkog odbora SNP.

Na konferenciji za medije održanoj u centru Leskovcu. predstavnici SNP još jednom su istakli svoja strateška opredeljenja koja su pre svega vezana za blisku saradnju sa Rusijom.

– Jedan od prioritetnih ciljeva je saradnja sa Ruskom Federacijom. Samo sa Rusijom i Leskovac i Srbija pobedjuju – rekao je na konferenciji za medije Aleksandar Pejčić.

– Srbija nema boljeg, već i istorijski dokazano većg prijatelja od Ruske Federacije. I zato kažemo da Srbija pobedjuje samo sa Rusijom. U budućoj Vladi ćemo se zalagti za što bolju saradnju sa Ruskom Federacijom, pre svega u ekonomskom smislu. Otvorićemo kancelariju za saradnju sa Ruskom federacijom čiji će zadatak biti da pomogne našim privrednicima i poljoprivrednicima da izvoze naše proizvode na rusko tržište. To se poklapa sa našim programom pomoći malim i srednjim preduzećima kroz subvencije i poreske olakšice. Samo sa Rusijom Srbija pobedjuje – kaže Goran Mandić, predsednik Gradskog odbora Srpske narodne partije Beograd.

Funkcioneri i članovi Srpske narodne partije su u razgovoru sa gradjanima predstavili program stranke i pozvali gradjane da dodju na miting koalcije “Aleksandar Vučić – Srbija pobedjuje” koji će u subotu u 12:00 časova biti organizovan u hali sportova u Leskovcu.

I.

Check Also

SPS Leskovac poziva građane na narodni skup “Srbija nade”: Da uzdignute glave pokažemo doslednost u veri za bolju budućnost i očuvanje nacionalnih i državnih interesa

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Leskovcu poziva svoje članove, simpatizere kao i sve građane …

Оставите одговор