hotel bell

Slavlje radikala na leskovačkim ulicama: “Šešelj pobedio Haški tribunal”

Članovi i simpatizeri Srpske radikalne stranke proslavili su oslobodjajuću presudu Vojislavu Šešelju vožnjom leskovačkim ulicama.

Automobili “okićeni” zastavama Srbije, SRS i slikama Vojislava Šešelja kružili su večeras leskovačkim ulicama.

– Danas je za sve nas srpske radikale ali i za sve iskrene srpske patriote veliki dan jer i zvanično predsednik Srpske radikalne stranke pobedio Haški tribunal. Posle tolikih procesa u kojima je mnogo Srba osudjeno na drakonske kazne pojavilo se dvoje sudija koji su svoj posao odradili časno i pošteno i pokazai da im je čast iznad političkih pritisaka. Oni su doneli sa pravnog stanovišta jedinu pravno ispravnu presudu. Danas je dr Vojislav Šešelj izrazio žaljenje zato što ovakvo sudsko veće nisu imali Karadžić, Martić i mnogi drugi Srbi. Odlazeći u Hag Šešelj je rekao da ide da pobedi i to obećanje je ispunio. Znao je da ne može da se dokaže niejdna tačka optužnice jer se radi o montiranom procesu. Danas je svakom Srbinu zaigrali srce od ponosa. Mi želimo da svoj ponos podelimo sa našim sugradjanima – rekla je Lidija Dimitrijević, predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Leskovcu.

Check Also

SPS Leskovac poziva građane na narodni skup “Srbija nade”: Da uzdignute glave pokažemo doslednost u veri za bolju budućnost i očuvanje nacionalnih i državnih interesa

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Leskovcu poziva svoje članove, simpatizere kao i sve građane …

Оставите одговор