hotel bell

SKUPŠTINA JEDNOGLASNA: Srba Nešić novi predsednik Dubočice 54, u upravnom odboru privrednici

Srbislav Nešić (levo), Božidar Vučković (redsednik Skupštine) i Petar Veljković

Skupština Rukometnog kluba Dubočica 54 jednoglasno je danas za predsednika kluba izabrala Srbislava Srbu Nešića, sportskog radnika koji je u ranijem periodu bio i član uprave.

Skupština kluba zakazana je nakon ostavke dosadašnjeg predsednika Miodraga Stojkovića koji se iz ličnih razlga povukao sa čela kluba, a sa njim i kompletna uprava.

Na predlog Srbe Nešića za članove Upravnog odbora Dubočice 54 izabrani su privrednici Dejan Janković (Bagdala gradnja), Igor Denić (DCP Hemigal), Bratislav Jovanović (Fungo Jug), i Bojan Stojanović.

Skupština je jednoglasno usvojila izmene Statuta kojim se uvodi fukcija sportskog direktora kluba, o čemu će odlučivati novi Upravni odbor.

Nova uprava, članovi Skupštine kluba i gosti

Dosadašnji sportski direktor kluba Saša Miljković čestitao je novom rukovodstvu i poželeo puno uspeha u radu. On je naglasio da dosadašnji čelnici ostavljaju klub ne samo u Super ligi, već na četvrtom mestu u ligi i da su ispunili sve ciljeve i zadatke koje su postavili.

Novoizabrani predsednik Srba Nešić zahvalio je dosadašnjoj upravi n radu i rezultatima, ali i podvukao da novo rukovodstvo očekuje težak posao. Pre svega na obezbeđivanju adekvatnog budžeta jer sa zaostatkom od jedn ei po plate 13 miliona dinara kojliko će stići iz budžeta Grada biže dovoljno samo za plate igrače.

-Potrebno je obezbediti dodatna sredstva koja su neophodna za takmičenje. Jedan od naših prioriteta jeste i jačanje škole rukometa jer je podatak da trenutno imamo čak osmoricu igrača sa strane poražavajući za klub i Leskovac. Znamo da to neće ići ni brzo ni lako, imamo rupu od najmanje 5 do 6 godina bez igrača koji mogu da popune mesta u prvom timu u Super ligi i zbog će biti neophodno dovođenje igrača. Ipak, želimo da ti igrači budu stvarna pojačanja i barem za nekolio procenata bolji od domaćih igrača – naglasio je predsednik Dubočice 54 Srba Nešić i kao prvi veliki izazov istakao duel sa Partitanom na počtku drugog dela prvenstva.

Check Also

Leskovčani vodili 15 razlike, Zemunci na kraju slavili

Košarkaši Zdravlja poraženi su večeras u Leskovcu u duelu sa ekipom Mladosti MaxBet rezultatom 85:92 …

3 comments

 1. Читалац

  Драги уредниче,

  Пре постављања сваког чланка, било би добро, да бар три пута проверите текст који објављујете!
  Апсурдно је шта све објављујете!
  Поздрав

 2. Očigledno da je novi predsednik nedovoljno informisan , do prošle godine u Super B ligi RSS u klubu je bilo 95% domaćih igraca , sa ambicijama rastu i želje ali j troškovi….
  Leskovački rukomet nema taj problem (kao mnogo gradiva u centralnoj Srbiji) sa brojem rukometaša-dece a i kvalitetnih igrača koji igraju u Srbiji pa i u inidtranstvu , sve ostalo je stvar organizacije kluba..

Оставите одговор