hotel bell

Školski sport: Još jedna medalja sa Republičkog takmičenja

Prethodne nedelje od ponedeljka do petka igralo se Republičko školsko takmičenje u malom fudbalu za osnovne i srednje škole, a svakog dana učestvovali su pioniri i pionirke osnovnih škola i omladinci i omladinke iz srednjih škola.

Učestvovale su 32 ekipe u svim uzrastima, asvaka ekipa imala je po 10 igrača. Pionirke iz Vučja uspele su da izbore 2 mesto, a dva tima iz TŠ “Rade Metalac” izborila su osmo i treće mesto na republičkom nivou u jako teškoj konkurenciji.

“Pored osnovne škole iz Vučja koja je osvojila 2 mesto sa ekipom pionirki, na republičkom smo imali još dva predstavnika kod srednjih škola i to obe ekipe iz Tehničke škole ”Rade Metalac”. Omladinci predvođeni profesorom Miodragom Mitićem, ali malo oslabljeni zbog neigranja kapitena uspeli su da osvoje osmo mesto u republici , što je izuzetan uspeh, a zato juče i danas, elipa omladinki predvođena profesorom Draganom Stojanovićem osvojila je treće mesto na ovom izuzetno jakom takmičenju. Bilo je izuzetno teško, pogotovo što je takav sistem takmičenja. Učenice su bile profesionalne, pobedili smo prve dve utakmice u prvom danu, ali treća utakmica nas je koštala borbe za prvo mesto jer smo izgubili od mnogo jake škole iz Novog Sada i ostalo nam je da se borimo za treće ili četvrto mesto. Učenice su još jednom pokazale svu borbenost i nisu dozvolile da ih poraz iz treće utakmice obeshrabri i osvojili smo treće mesto za našu školu, za naš grad, za naš savez za školski sport. Hvala svima koji su verovali u nas – istakao je profesor Dragan Stojanović.

Check Also

Leskovački bazeni do daljeg ne rade – Renoviranje u toku

Bazeni SRC “Dubočica” od 20. marta do 18. aprila neće primati kupače, a razlog za …

Оставите одговор