Škola u Guberevcu dobila potpuno novi izgled

OŠ”Bora Stanković” iz Guberevca broji 224 učenika, koji će od sada nastavu pohađati u potpuno rekonstruisanom školskom objektu.

“Ovo nisu prvi radovi koji se izvode na ovom školskom objektu. Rekonstruisani su toaleti u prizemlju i na prvom spratu, postavljena ograda oko ovog, ali i objekta izdvojenog odeljenja u Nomanici, uređen školski teren i u sve navedeno uloženo je 9,8 miliona dinara. Energetsku sanciju finasirrala je Evropska unija putem EU Pro plus programa sa 18,5 miliona dinara. Radovi su podrazumevali zamenu stolarije, postavaljnje termoizolacije i zamenu rasvete u prostoriji za nastavnike čime je dodatno unapređena energetska efikasnost ove škole. Radovi su se sprovodili u saradnji sa Ministarstvom za evropske integracije i sada objekat škole sija potpuno novim sjajem i imam osećaj da je jedna od najlepših škola u gradu i regionu – kazao je predsednik Privremenog organa Goran Cvetanović

Direktor škole, Darko Ivanković kazao je da su nakon ovih radova uslovi za boravak dece u školi bolji, naročito u zimskim mesecima, kada je teško bilo zagrejati učionice.

Check Also

Istraživanje otkriva da snažni motori čine automobile podložnije nesrećama

Novim vozačima obično se savetuje da kupe jeftin automobil sa malim motorom kako bi stekli …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *