Početna / DRUŠTVO / Situacija i u Vlasotincu nepovoljna – Ove godine bez vašara i vinskog bala
Reklama

Situacija i u Vlasotincu nepovoljna – Ove godine bez vašara i vinskog bala

Reklama

Štab za vanredne situacije opštine Vlasotince je na juče održanoj sednici ocenio da je epidemiološka situacija na području vlasotinačke opštine nepovoljna s obzirom da je, i pored preduzetih preventivnih i operativnih mera, u poslednjih mesec dana registrovano šest novoobolelih od koronavirusa.

Prema podacima Štaba, od početka epidemije do sada je ukupno od korona virusa obolelo 120 pacijenata.

„ U poslednjih mesec dana registrovano je šest novoobolelih od koronavirusa. Štab će i dalje pratiti epidemiološku situaciju na teritoriji opštine Vlasotince i prema potrebi preduzimati restriktivne mere u cilju suzbijanja širenja epidemije korona virusa SARS 2 KOVID 19“, rekao je načelnik Štaba za vanredne situacije Ivan Stanković.

Štab je razmotrio zahteve JKP „Komunalac“ i Turističke organizacije Vlasotince i jednoglasno zaključio da se ove godine ne održi tradicionalni vašar 26. jula , turističko privredna manifestacija 35. Vinski bal, kao i druge kulturne manifestacije koje organizuju ustanove kulture u Vlasotincu..

JKP Vodovodu je naloženo da u narednom periodu vrši pojačanu dezinfekciju prilazu i krugu Doma zdravlja, kao i javnih površina gde se okuplja i kreće veći broj ljudi.

Pogledaj takodje

Danas isplata 60 odsto minimalne zarade

Danas će biti isplaćeno 60 odsto minimalne zarade za više od milion zaposlenih u privatnom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *