Početna / GRADOVI / Leskovac / Šest medalja za Gimnastički klub „Dubočica“
Dionis Restoran Leskovac

Šest medalja za Gimnastički klub „Dubočica“

Prethodnog vikenda u Pirotu je održano drugo kolo regionalnog takmičenja u ženskoj gimnastici C program na kojem su članice Gimnastičkog kluba Dubočice osvojile ukupno 6 medalja.

U prvoj kategoriji, I-IV razred, GK Dubočica osvojila je 4. mesto.

U drugoj kategoriji, V-VI razred, gimnastičarke Dubočice osvojile su ekipno prvo mesto i zlatnu medalju. U pojedinačnoj konkurenciji Tara Kocić osvojila je srebrnu, a Jana Kriška bronzanu medalju.

U trećoj kategoriji, VII i VIII razred, GK Dubočica osvojila je četvrto mesto,

U četvrtoj kategoriji, srednjoškolski uzrast, gimnastičarke Dubočice osvojile su ekipono 1. mesto i zlatnu medalju, a u pojedinačnoj konkurenciji Nađa Jovičić je osvojila srebrnu a Majda Marković bronzanu medalju.

Ovom rezultatima Gimnastički klub Dubočice izborio je plasman sa dve ekipe da državno prvenstvo koje će se održati sredinom novembra u Beogradu.

Treneri GK Dubočica Mirjana Krgović, Tanja Cvetković, Stefan Milošević i Aleksandar Penev najavljuju lepe vesti i sa državnog prvenstva.

Pogledaj takodje

VATRO PROTEKT 016: Poziv za dostavljanje ponuda za nabavku: Opreme za kontrolisanje protivpožarnih aparata i ispitivanje hidrantskih mreža

NIKOLA ANĐELKOVIĆ PR TEHNIČKO SAVETOVANJE VATRO-PROTEKT 016, LESKOVAC, objavljuje POZIV Za dostavljanje ponuda za nabavku: …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *