SDS Niš: Šta sa JKP Medijana, zašto kasne naknade za porodilje i novorodjenčad ?

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 

“Ako stane „Medijana“, staće ceo grad”, poručuju iz Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke u Nišu.

 

U Socijaldemokratskoj stranci u Nišu kažu da je Javno-komunalno preduzeće „Medijana“ na kolenima, a u to stanje dovela ga je gradska vlast. Ako se ovako nastavi, doćiće i do ekološke katastrofe, jer, kako kažu u SDS-u, nadležni u gradu nemaju sluha za komunalna preduzeća.

– Javno-komunalno preduzeće „Medijana“ je u ozbiljnom problemu, a Grad Niš je totalno nezainteresovan da te probleme reši na pravi način. Pored toga, Grad je povukao katastofalan potez kada je iz Javno-komunalnog preduzeća „Gorica“ povukao 168 ljudi i prebacio ih u „Medijanu“ jer je nerealno da trule jabuke trpate u džak sa zdravim jabukama, a posebno ne na način kako je to uradila gradska vlast, rekao je Dragoslav Ćirković, predsednik GO Socijaldemokratske stranke.

U Socijaldemokratskoj stranci traže odgovornost za ovako loše stanje u komunalnom sistemu.

– Gradska vlast ništa do sada nije uradila kako treba. Nema investicija, nema radnih mesta. Još i sad ovaj problem sa „Medijanom“ koja, ako stane-stao je i grad. Mi opravdano pitamoi izvršnu vlast da li iz neznanja dovodi komunalne sisteme u bezizlazan položaj ili, pak, ima nameru da ih jednoga dana proda nekim privatnicima, koji jedva čekaju da preuzmu delatnost, naglasio je Ćirković.

Na kraju, iz ove stranke dodaju da nisu komunalna preduzeća jedini problem u gradu, nego ima tu mnogo toga.

– Zanima nas zašto kasne naknade za porodilje i novorođenčad“, pitaju nadležne iz niškog SDS-a.

 

Check Also

Upravljao autom bez vozačke dozvole

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu isključili su iz saobraćaja tridesettrogodišnjeg muškarca koji je u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *