SDPS u Leskovcu na listi “Aleksandar Vučić – Srbija pobedjuje”

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Socijaldemokratska partija Srbije, koalicioni partner SNS-u na listi Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje – saopšteno na konferenciji za medije u SNS-u.

I SDPS, poput ostalih koalicionih partnera, deli našu viziju da Leskovac usmerimo u pozitivnom pravcu. U protekle tri godine zajedničkim snagama uradili smo mnogo toga u oblasti socijalne zaštite, vodeći brigu o svim kategorijama stanovništva, bez izuzetaka, izjavio je danas, na konferenciji u sedištu „naprednjaka“, predsednik Gradskog odbora SNS-a, Goran Cvetanović.

Cilj nam je bio da stvorimo bolje uslove za život socijalno ugroženim porodicama, starijima, osobama sa invaliditetom. Obezbedili smo knjige za siromašne đake, realizovali projekte gerontodomaćica i personalnih asistenata. Naša Ustanova za odrasle i starije, zbog dobrih uslova poslovanja, među prvima je u Srbiji dobila licencu resornog Ministarstva. U Centru za socijalni rad je, zahvaljujući angažovanju rukovodstva, uveden red pa više nema čekanja pred vratima ustanove, liste korisnika su poznate, a isplata redovna, podsetio je Cvetanović.

Grad vodi brigu i o nacionalnim manjinama, pa su sa nama, oko istih ciljeva, okupljeni i predstavnici Roma. U ovoj godini, za socijalna davanja u budžetu grada predvideli smo 30 miliona dinara više nego u prošloj, što je dokaz da se zalažemo za politiku koja podrazumeva jednake šanse za sve građane, dodao je Cvetanović.

Predsednica GrO SDPS, Gordana Savić, ovom prilikom je istakla da koalicija okupljena oko SNS-a, zajedničkim snagama vodi Srbiju u bolje sutra. SDPS je stranka, koja se, predvođena predsednikom Rasimom Ljajićem, zalaže za jednakost i pravdu, za jednake šanse svih građana i u svim oblastima života. U proteklom mandatu, uz pomoć gradonačelnika i lokalne samouprave, uspeli smo da našim sugrađanima, od najmlađih do najstarijih, pokažemo da mislimo na njih i da se trudimo da svima bude bolje. Nadam se da će koalicija nastaviti putem koji Srbiju i Leskovac vodi u bolju budućnosti i da će nam građani ukazati poverenje na predstojećim lokalnim i parlamentarnim izborima, rekla je Gordana Savić.

Na odborničkoj listi koalicije „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ u Leskovcu, SDPS će imati dva odbornika, Gordanu Savić, koja će biti prva žena među kandidatima, dok će Igor Cvetković biti na mestu broj 19, rečeno je danas.

Check Also

Svečanost povodom 160 godina pravne službe Vojske Srbije

U Nišu je održana svečanost povodom Dana i 160 godina postojanja pravne službe Vojske Srbije. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *