hotel bell

Scenarista Siniša Pavić, danas proslavio 90- ti rođendan

Povodom 90.rođendana,predsednik opštine Vlasotince Bratislav Petrović posetio je čuvenog pisca i scenaristu Sinišu Paviću, koji već izvesno vreme živi u Vlasotincu.

-Hteo sam da ispoštujem gospodina Pavića, uz čije serije smo odrastali i sazrevali, koje su aktuelne i danas, a u kojima se istovremeno čulo i za naše mesto. Podsetiću da je gospodin Pavić i počasni građanin Vlasotinca, da je dugo prisutan u našoj varoši i da ga uglavnom doživljavamo kao Vlasotinčanina – rekao je predsednik opštine Bratislav Petrović.

Na pitanje da li se mogu očekivati nove priče iz njegovog pera inspirisane Vlasotincem i Vlasotinčanima, autor brojnih serijaje rekao:

-Ja nisam više siguran da u ovim godinama mogu da uradim nešto što bi bilo bolje od onoga što sam već uradio ili bar što bi bilo na tom nivou. Nisam sasvim siguran. Ranije sam bio siguran i onda sam radio. Sada, moguće je, ali ne mogu da tvrdim -rekao je Pavić

On je podsetio da je četiri velike serije, Porodično blago, Stižu dolari, Bela lađa i Junaci našeg doba, napisao u poslednjih 20 godina, u penziji.

Check Also

Upravni odbor NALED-a usvojio izveštaj o poslovanju za prošlu i projekciju budžeta za 2023. godinu

Juče je u Beogradu održana 16. sednica Upravnog odbora NALED-a sa šest tačaka dnevnog red …

Оставите одговор