Početna / GRADOVI / Leskovac / Savez za Srbiju u Leskovcu pita: Da li hala Partizan ima upotrebnu i građevinsku dozvolu?

Savez za Srbiju u Leskovcu pita: Da li hala Partizan ima upotrebnu i građevinsku dozvolu?

Savez za Srbiju u Leksovcu oglasio se danas saopštenjem za javnost povodom otvaranja hale Partizan.

U saopštenju se između ostalog kaže:

.Da li novoizgrađena Hala Partizan ima građevinsku i upotrebnu dozvolu i , ako nema, da li to znači da će se otvarati bar još nekoliko puta dok ne dobije sve dozvole ako je to potrebno za slikanje i promociju pojedinih ministara?
Ukoliko se ispostavi da dozvola nema, da li to znači da je osim hale za slikanje ministara moguće i otvaranje fabrika kako bi se predsednik i počasni građanin slikao u Leskovcu bar nekoliko puta na otvaranju istog objekta? I na kraju, ono najbitnije pitanje, da li objekti koji nemaju upotrebne i ostale dozvole mogu biti bezbedni za korišćenje od strane građanki i građana Leskovca? – navodi se u saopštenju Saveza za Srbiju u Leskovcu.

Pogledaj takodje

Zlato i srebro zasijalo u kotlićima Trgovinsko – ugostiteljske škole

U organizaciji Udruženja turističkih poslenika Niša, u ovom se gradu na jugu Srbije, već treća …

Jedan komentar

  1. Pa hala nije ni otvorena za koriscenje, vec su ssmo predati u potpunosti zavrseni radovi na objektu. Jedno je sigurno, u vreme kad su je zuti clanovi pomenutog saveza zapoceli gradjevinsku dozvolu nisu imali. Praksa da se u Leskovcu, a i Srbiji sve radi po propisu i sa potrebnom dokumentacijom, pocela je sa dolaskom SNSa odnosno Gorana Cvetanovica na celo Leskovca!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *