Početna / GRADOVI / Leskovac / Savez za Srbiju u Leskovcu osudio još jedan napad u nizu napada na novinare

Savez za Srbiju u Leskovcu osudio još jedan napad u nizu napada na novinare

Savez za Srbiju u Leskovcu oglasio se danas saopštenjem povodom najnovijeg napada na novinare.

-Savez za Srbiju u Leskovcu najoštije osuđuje još jedan napad u nizu na predstavnike medija i poziva sve nadležne da svojim delovanjem prekinu spiralu nasilja u koju je naše društvo uvučeno i obezbede sigurnost svih građana a posebno pripadnike medija koji svojim objektivnim informisanjem moraju zaustaviti osnovu svih nasilja – nasilje nad istinom . navodi se u saopštenju.

-Svedoci smo da su se u veoma kratkom vremenskom roku samo na našim prostorima desilo dva napada na predstavnike medija – navode iz leskovačkog Saveza za Srbiju uz podsećanje na slučajeve napada na Borka Stefanovića, novinara Milana Jovanovića i ubistvo Olivera Ivanovića.

Iz SZS u Leksovcu pozivaju vlast i sve političke stranke da osude svaki vid nasilja.

– Zbog svega ovoga neophodno je da svi a pre svega najodgovojniji predstavnici vlasti ali i političkih stranaka koji svojim činjenjem i nečinjenjem postavljaju standarde ponašanja svojim saradnicima i sledbenicima jasno OSUDE SVAКI VID NASILJA od fizičkog, institucionalnog do onog najopasnijeg NASILJA NAD ISTINOM – zaključuje se u saopštenju Saveza za Srbiju u Leskovcu.

Pogledaj takodje

Leskovačka policija prilikom pretresa stana pronašla 176 grama marihuane

Policijska uprava Leskovac Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su V. M. (21) iz …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *