Početna / HRONIKA / Redakcija „Dnevnika Juga“ osuđuje napad na urednicu „Info centra Juga“ i poziva policiju, tužilaštvo i sud da hitno i najoštrije kazne počinioca

Redakcija „Dnevnika Juga“ osuđuje napad na urednicu „Info centra Juga“ i poziva policiju, tužilaštvo i sud da hitno i najoštrije kazne počinioca

Redakcija „Dnevnika Juga“ najoštrije osuđuje napad na novinarku i urednicu „Info centra juga“ i traži hitnu reakicju nadležnih.

Sinoć nešto posle 21 čas u redakciju Info centra Juga upao je muškarac čiji je identite poznato i policiji i redakciji ovog portala, i pretio urednici da že njen automobil diži u vazduh. Uz nih pretnji i uvreda ova osoba je i slikala automobil urednice i naše koleginice.

Redakcija Dnevnika Juga zahteva hitnu reakciju policije, tužilaštva i suda i najoštriju kaznu za počinioca ovog napada na novinare i medije. Svako ćutanje policije, tužilaštva i suda predstavljaće saučesništvo u ovom napadu koji predstavlja napada na sve novinare i sve medije, ali i napada na državu Srbiju i temlje demokratije.

Redakcija Dnevnika Juga

Pogledaj takodje

Nasilje,tuča i preglasna muzika obeležili dan u Vranju

Na području Policijske uprave u Vranju, 14. januara ove godine, nije bilo registrovanih saobraćajnih nezgoda. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *