Početna / POLITIKA / Saopštenje za javnost SPS-a u Vlasotincu
Dionis Restoran

Saopštenje za javnost SPS-a u Vlasotincu

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Vlasotincu izdalo je sledeće saopštenje za javnost, koje prenosimo u celosti:
 –  U skladu sa redovnim godišnjim aktivnostima, u četvrtak 19. 04. 2018. godine održana je sednica Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Vlasotincu. Na sednici je bilo reči o aktivnostima partije od početka 2018. godine, naročito o formiranju i izboru rukovodstva Saveta Socijalističke omladine Srbije u Vlasotincu, kao i o održanoj izbornoj skupštini i izboru novog rukovodstva Foruma žena SPS u Vlasotincu. Članovi OO SPS obavešteni su i o održanom sastanku sa predsednikom Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS – Vladanom Zagrađaninom i potpredsednikom SPS – Brankom Ružićem. Na sednici su takođe donete odluke o izboru članova SPS u organe Opštinske organizacije SPS u Vlasotincu.

Zbog dugogodišnjeg uspešnog rada i delovanja u interesu SPS na mestu sekretara Izvršnog odbora OO SPS, Sokol Stanojević je izabran na funkciju potpredsednika OO SPS.

Novoizabrano rukovodstvo Saveta Socijalističke omladine u Vlasotincu – Milutin Nikolić – predsednik i Jovan Stanković – potpredsednik Saveta, izabrani su za članove Opštinskog odbora.

Takođe, novoizabrane članice predsedništva Foruma žena u Vlasotincu – dr Marija Valčić, Nevenka Vasić, Milena Đorđević i Sonja Kostadinović izabrane su za članice Opštinskog odbora SPS u Vlasotincu.

Na ovoj sednici, za članove Izvršnog odbora izabrani su Radivoje Stojanović, Dejan Petrović i Ivan Bogdanović. Na prošlonedeljnoj sednici Izvršnog odbora, na mesto sekretara Izvršnog odbora postavljen je Jovan Stamenković.

Imajući u vidu da je Opštinski odbor SPS u Vlasotincu među prvih deset u Srbiji po svojim izbornim rezultatima, priznanje za uspešan rad stiglo je i iz Glavnog odbora SPS, imajući u vidu da je Izbornoj skupštini Foruma žena prisustvovala Slavica Đukić Dejanović, ministar u Vladi Srbije i predsednica Foruma žena Srbije, kao i da je Izbornoj konferenciji Saveta omladine u Vlasotincu prisustvovao Uglješa Marković, predsednik Socijalističke omladine Srbije.

Pogledaj takodje

„Batut“: U Leskovcu danas potvrđena 3 nova slučaja Korona virusa – u ostalim opštinama u okrugu nema novoobolelih

Prema podacima Isntituta za javno zdravlje „Milan Jovanović Batut“ u Leskovcu su potvrđena 3 nova …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *