Saopštenje Socijaldemokratske stranke: Srbija pobedjuje kad SNS gubi

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradski odbor Socijaldemokratske stranke Leskovac oglasio se saopštenjem kojim je optužio vlast da se pred izbore ponaša bahato.

 

“Dele se pare „šakom“ i „kapom“ dve nedelje pred izbore. Subvencije poljoprivrednicima, konkursi za medije, socijalu, kulturu – pare se dele iz budžeta i kome treba i kome ne treba, samo sa jednom porukom – da se glasa za SNS, za Vučića i Cvetanovića. Pare se dele bahato, a dobili su ih članovi SNS. To su one pare koje su otete penzionerima kada su im smanjene penzije; otete zaposlenima kada su im smanjene plate i oduzet minuli rad; one pare kojima se zemlja u protekle četiri godine debelo zadužila te će SNS i „kožu da nam skine s leđa“ kako bi ih vratili.” – kaže se u saopštenju Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke Leskovac koje je potpisao predsednik dr Nenad Zdravković.

“SNS je degenerisao svaki smisao političkog života. Političke partije i pojedinci koji su bili godinama u prethodnoj vlasti, a sada su prešli u SNS zarad privilegija, pričaju na medijima o nekim lošim rezultatima prethodne vlasti – a oni bili u toj istoj vlasti; kad veličaju sadašnjeg gradonačelnika samo im gusle hvale pa da ga opevaju kao Kraljevića Marka, a tako su do juče o prethodnom gradonačelniku.” – saopštavaju iz leskovačkog SDS-a.

“Kad ne bi bilo tužno bilo bi smešno – svaki „putić“ SNS svečano otvara, otvaraju se svečano i toaleti, a po nešto se svečano otvara i po više puta. I sve to dok traju izbori. Med i mleko, „bolji život“ a vi dragi sugrađani treba samo da verujete u sve te laži, u hiljade novih radnih mesta, prosperitet, povećanje penzija, plata. Mi iz SDS-a ipak verujemo da će pobediti zdrav razum koji su Leskovčani uvek imali pretek a ne laži i obmane SNS-a, jer kad SNS gubi tada, u stvari, Srbija pobeđuje.” – zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke Leskovac.

Check Also

Novi trotoari na delu Bojničkog puta na izlazu iz Leskovca

Radovi na relaciji između grada Leskovca i opštine Bojnik, odnosno na državnom putu IIa reda, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *