hotel bell

Saopštenje Socijaldemokratske stranke: Srbija pobedjuje kad SNS gubi

Gradski odbor Socijaldemokratske stranke Leskovac oglasio se saopštenjem kojim je optužio vlast da se pred izbore ponaša bahato.

 

“Dele se pare „šakom“ i „kapom“ dve nedelje pred izbore. Subvencije poljoprivrednicima, konkursi za medije, socijalu, kulturu – pare se dele iz budžeta i kome treba i kome ne treba, samo sa jednom porukom – da se glasa za SNS, za Vučića i Cvetanovića. Pare se dele bahato, a dobili su ih članovi SNS. To su one pare koje su otete penzionerima kada su im smanjene penzije; otete zaposlenima kada su im smanjene plate i oduzet minuli rad; one pare kojima se zemlja u protekle četiri godine debelo zadužila te će SNS i „kožu da nam skine s leđa“ kako bi ih vratili.” – kaže se u saopštenju Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke Leskovac koje je potpisao predsednik dr Nenad Zdravković.

“SNS je degenerisao svaki smisao političkog života. Političke partije i pojedinci koji su bili godinama u prethodnoj vlasti, a sada su prešli u SNS zarad privilegija, pričaju na medijima o nekim lošim rezultatima prethodne vlasti – a oni bili u toj istoj vlasti; kad veličaju sadašnjeg gradonačelnika samo im gusle hvale pa da ga opevaju kao Kraljevića Marka, a tako su do juče o prethodnom gradonačelniku.” – saopštavaju iz leskovačkog SDS-a.

“Kad ne bi bilo tužno bilo bi smešno – svaki „putić“ SNS svečano otvara, otvaraju se svečano i toaleti, a po nešto se svečano otvara i po više puta. I sve to dok traju izbori. Med i mleko, „bolji život“ a vi dragi sugrađani treba samo da verujete u sve te laži, u hiljade novih radnih mesta, prosperitet, povećanje penzija, plata. Mi iz SDS-a ipak verujemo da će pobediti zdrav razum koji su Leskovčani uvek imali pretek a ne laži i obmane SNS-a, jer kad SNS gubi tada, u stvari, Srbija pobeđuje.” – zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke Leskovac.

Check Also

Sutra ističe rok za predaju oružja, do sada prikupljeno više od 78.000 komada

Akcija predaje nelegalnog oružja Ministarstvu unutrašnjih poslova traje još danas i sutra. Do danas je …

Оставите одговор