Saopštenje advokata Srdjana Aleksića: Podrška Vučiću, na lokalne izbore sa listom “Iskreno za Niš”

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Advokat Srdjan Aleksić, nosilac liste grupe gradjana na lokalnim izborima u Nišu “Iskreno za Niš” oglasio se saopštenjem za javnost.

“Iskreno : Dajem apsolutnu podršku premijeru Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci čiji sam još uvek član – na republičkom nivou. Prve korake u političkoj karijeri napravio sam u Srpskoj naprednoj stranci čiji sam jedan od osnivača u Nišu i kojoj sam neizmerno zahvalan na svemu.

Iskreno : Vi imate pravo da znate i sledeće : 24.aprila na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati u Nišu nastupiću zajedno sa generalom Momirom Stojanovićem pod sloganom ISKRENO ZA NIŠ – kaže se u saopštenju Srdjana Aleksića dostavljenog medijima.

“Kako nisam dobio priliku da budem na nekoj listi SNS u Nišu na insistiranje dela članstva SNS u Nišu, prijatelja, poznanika i brojnih klijenata odlučio sam se na jedan takav potez. Godinama kao lojalan član SNS koji je sve svoje obaveze prema Stranci izvršavao pravovremeno, ulagao sam maksimalan trud u promovisanje svih vrednosti našeg predsednika i Stranke. Postupao sam sve vreme po meni na jedini ispravan način u skladu sa opštim aktima Stranke, i pridržavao se svih proklamovanih normi u Statutu. Neshvatljivo mi je da, i pored činjenice da me je jednoglasno podržao MO kao kandidata – nisam ni na jednoj listi SNS u Nišu.

Takođe, kao koordinator pravnog saveta GO SNS Niš za koji sa ponosom mogu istaći da je bio jedan od najaktivnijih u Srbiji, izražavam čuđenje da niko od njegovih članova nije na listi kao kandidat za odbornike u Skupštini grada Niša, posebno imajući u vidu da je reč o 40 pravnika koji su davali besplatne pravne savete Nišlijama, učestvovali u svim stranačkim aktivnostima i istakli se kreativnim radom unazad 8.meseci. Slična situacija bile je i u drugim MO u Nišu.

S obzirom na sve navedeno, mnogim našim članovima Stranke u Nišu je uskraćeno pravo da biraju i da budu birani. To su razlozi zbog kojih sam se opredelio na jedan ovakav čin koji predviđa i naš Statut, ali prvenstveno – ogromno nezadovoljstvo naših sugrađana situacijom u Nišu.

Zato pred Nišlije izlazimo sa jasnim programom koji je ostvarljiv i realan, a ne spisak lepih želja, sa kvalitetnim,poštenim, iskrenim, odgovornim ljudima na svim lokalnim listama čija će imena i biografije uskoro biti saopšteni niškoj javnosti, koji imaju plan i viziju kako da poprave stvari, svako u svojoj sredini – saopštio je Srdjan Aleksić, jedan od nosilaca liste “Iskreno za Niš” na predstojećim lokalnim izborima u ovom gradu.

Check Also

SNS LESKOVAC: Nije bilo izborne krađe, u Drvodelji od 2008. godine redovno glasa oko 90% birača

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac oglasio se saopštenjem za javnost povodom više puta ponovljenih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *