Saopštenje advokata Srdjana Aleksića: Podrška Vučiću, na lokalne izbore sa listom “Iskreno za Niš”

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Advokat Srdjan Aleksić, nosilac liste grupe gradjana na lokalnim izborima u Nišu “Iskreno za Niš” oglasio se saopštenjem za javnost.

“Iskreno : Dajem apsolutnu podršku premijeru Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci čiji sam još uvek član – na republičkom nivou. Prve korake u političkoj karijeri napravio sam u Srpskoj naprednoj stranci čiji sam jedan od osnivača u Nišu i kojoj sam neizmerno zahvalan na svemu.

Iskreno : Vi imate pravo da znate i sledeće : 24.aprila na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati u Nišu nastupiću zajedno sa generalom Momirom Stojanovićem pod sloganom ISKRENO ZA NIŠ – kaže se u saopštenju Srdjana Aleksića dostavljenog medijima.

“Kako nisam dobio priliku da budem na nekoj listi SNS u Nišu na insistiranje dela članstva SNS u Nišu, prijatelja, poznanika i brojnih klijenata odlučio sam se na jedan takav potez. Godinama kao lojalan član SNS koji je sve svoje obaveze prema Stranci izvršavao pravovremeno, ulagao sam maksimalan trud u promovisanje svih vrednosti našeg predsednika i Stranke. Postupao sam sve vreme po meni na jedini ispravan način u skladu sa opštim aktima Stranke, i pridržavao se svih proklamovanih normi u Statutu. Neshvatljivo mi je da, i pored činjenice da me je jednoglasno podržao MO kao kandidata – nisam ni na jednoj listi SNS u Nišu.

Takođe, kao koordinator pravnog saveta GO SNS Niš za koji sa ponosom mogu istaći da je bio jedan od najaktivnijih u Srbiji, izražavam čuđenje da niko od njegovih članova nije na listi kao kandidat za odbornike u Skupštini grada Niša, posebno imajući u vidu da je reč o 40 pravnika koji su davali besplatne pravne savete Nišlijama, učestvovali u svim stranačkim aktivnostima i istakli se kreativnim radom unazad 8.meseci. Slična situacija bile je i u drugim MO u Nišu.

S obzirom na sve navedeno, mnogim našim članovima Stranke u Nišu je uskraćeno pravo da biraju i da budu birani. To su razlozi zbog kojih sam se opredelio na jedan ovakav čin koji predviđa i naš Statut, ali prvenstveno – ogromno nezadovoljstvo naših sugrađana situacijom u Nišu.

Zato pred Nišlije izlazimo sa jasnim programom koji je ostvarljiv i realan, a ne spisak lepih želja, sa kvalitetnim,poštenim, iskrenim, odgovornim ljudima na svim lokalnim listama čija će imena i biografije uskoro biti saopšteni niškoj javnosti, koji imaju plan i viziju kako da poprave stvari, svako u svojoj sredini – saopštio je Srdjan Aleksić, jedan od nosilaca liste “Iskreno za Niš” na predstojećim lokalnim izborima u ovom gradu.

Check Also

Policija poziva građane da predlože deonice puta na kojima će biti pojačana kontrola

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da će pripadnici Uprave saobraćajne policije …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *